CAP DE SETMANA ATLÈTIC (06/07 MARÇ)

10 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Controls de “Jugando al atletismo” (divendres, a Calvià) i de pista CD – JV (dissabte, a Palma)

.

El divendres horabaixa al pavelló poliesportiu de Calvià se realitzà la primera prova de la temporada de “jugando al atletismo”, un torneig que consta d´una sèrie de proves individuals i d´equips que mesuren les habilitats dels alumnes de primària (és una competició de col.legis) mitjançant carreres, salts i llançaments.

I el dissabte al prínceps d´Espanya de Palma se celebrà el primer control d´estiu per a les categories CD-JV i més grans. Jornada deslluïda pel vent que va tenir com a nota més positiva el primer contacte dels atletes amb els llançaments llargs (disc i martell)

“JUGANDO AL ATLETISMO”

Tant en categoría masculina com femenina i participaren 8 equips de 5 alumnes cada un, pertanyents a 4 col.legis diferents. A part del Joan Capó (amb dos equips a cada categoría), la resta eren tots centres d´aquella zona: Jaume I de Palma Nova, Ses Quarterades de Calvià i Cas Saboners de Magaluf.

Aquesta competició, de la qual l´equip masculí del Col. Joan Capó és campió d´Espanya de la passada edició, ha sofert diversos canvis. Per poder veure com funcionava tot i perquè agafassin experiencia organitzadors, jutges, esportistes i entrenadors, se va fer aquesta jornada.

A l´acabament del control, ant en categoría masculina com femenina, els equips “A” del Joan Capó ocuparen la 3ª posició i els “B” la 5ª. Si bé hem de mencionar que en aquesta ocasió un parell del equips feren participar esportistes d´edat superior a la permesa en proves oficials.

La relació dels 20 participants del Col.legi Joan Capó és la següent:

MASCULINS: Mateu Llinàs, David Cerro, Vicenç X. Vicens, Miquel Mestre, Juan M. Rodríguez, Miquel Suau, Jaume Monserrat, Felip Conde, Cris Canet i Antoni Barceló

FEMENINES: Irene Mendoza, Andrea Hernández, Maria Adrover, Maria Magd. Oliver, Caterina Bermúdez, Catalina Monserrat, Maria Monserrat, Carolina Santiago, Maria Mercè Valens i Isabel Ferrà.

CONTROL ATLETISME D´ESTIU CD – JV

Amb la participació de 7 atletes del club (4 masculins i 3 femenines)

Totes les seves participacions se concentraren en els 100 m. llisos, llargada, disc i martell.

Aquests foren els seus registres:

100 m. llisos

F – 4. Catalina Vivancos, 14.05 (+3.9)

M – 4. Josep Monserrat, 11.97 (+3.4), 11. Pau Massutí, 12.92 (+3.4), 13. Joan Tomeu Pons, 13.30 (+3.4)

Llargada

F – 2. Tania Galindo, 4.58 (+4.2), 4. Catalina Vivancos , 4.35 (+4.4)

M – 2. Josep Monserrat, 5.80 (+2.2), 6. Pau Massutí, 5.07 (+1.9)

Disc

F (800 grs.) – 3. Francina Mesquida, 16.02

F (1 Kg) – 4. Tania Galindo, 22.48

M (1,500) – 2. Josep Monserrat 29.64 – 6 . Joan Tomeu Pons, 14.28

M (2 Kg) – 8. Cèsar Sánchez, 25.66

Martell

F (3 Kg) – 1. Francina Mesquida, 17.46

Dels resultats el més interessant és el de Josep Monserrat a disc (29.64, marca personal)

Informa:deportebalear.com //fuente:clubjoancapo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com