Porreres estrena el programa «Nutriesport»

10 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Otros Deportes
Antoni Seguí, Dolça Mulet, Gemma Bes i Félix Pérez durant la presentació del nou programa

Es tracta d’una nova iniciativa multidisciplinària destinada a infants, joves i pares, que combina l’educació nutricional amb la pràctica esportiva i que es desenvoluparà a les principals poblacions de Mallorca a partir del 14 de març

El Departament d’Esports i Promoció Sociocultural, en col·laboració amb Coca-Cola, patrocina aquesta nova iniciativa multidisciplinària, destinada a infants, joves i pares, en què es preveu que participin uns mil dos-cents escolars. Neix com a conseqüència de les dades obtingudes en un estudi centrat en els trastorns nutricionals en l’esport que elaborà el Servei de Medicina de l’Esport l’any 2008. En aquest informe es constatava que el 18,5 % dels infants de Mallorca tenen sobrepès, i el 9,2%, obesitat.

Davant aquestes conclusions, el Departament d’Esports i Promoció Sociocultural ha decidit impulsar aquesta iniciativa, juntament amb l’empresa patrocinadora Cobega, SA. Es destina a orientar els escolars en els hàbits d’una vida activa i saludable, amb dos vessants diferenciats: d’una banda, la pràctica esportiva, a través de diferents jocs i tallers, i, de l’altra, la formació nutricional bàsica, amb activitats lúdiques i educatives, tant per als joves com per a les seves famílies.

Amb aquest programa es pretén inculcar als menors la importància tant d’una alimentació equilibrada com de la pràctica esportiva habitual, ja que ambdós factors reporten importants beneficis per a la salut i prevenen malalties del cor, la hipertensió, la diabetis i l’obesitat, entre d’altres.

La iniciativa ha estat presentada avui a la sala de premsa de Palau Reial per la consellera d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, M. Dolça Mulet, que ha estat acompanyada del director insular d’Esports, Antoni Seguí; del responsable de patrocinis de Cobega, SA, Félix Gutièrrez; del director de Sport Marketing, Lluís Julve, i de l’experta en nutrició, Gemma Bes.

Més informació al dossier de premsa adjunt.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com