1ª Regional Campanet 1 – Escolar 2

17 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol
1ª Regional

Ara per ara l’Escolar s’ho juga tot i ahir es jugava amb un equip empatat a punts amb nosaltres i són aquests els partits a guanyar sigui com sigui i finalment el marcador fou favorable. Al minut 30 en Rafa aconseguí el 0-1 d’un gran tir de fora de l’àrea, però tres minuts després el Campanet empatava el partit i així acabà la primera part a on estava tot per decidir. A la represa ens xiularen un penal a favor a on en Jaume Moll no va fallar posant el marcador 1-2 que seria el resultat final. Cal a dir que no fou un partit gaire vistos de veure ja que quan tens un àrbitre que es complica la vida ell mateix i deixa el Campanet amb 8 jugadors amb unes expulsions més que discutibles, tota la tensió del partit es centra cap a ell. En definitiva 3 punts més que són d’or i que alleugen una mica la situació de l’Escolar i poques coses més que contar. Tan sols dir que caldria que la Federació es miri l’informe que va fer el Delegat Federatiu amb l’actuació de l’àrbitre ja que no és el primer cop que es dona informació de les actuacions d’aquest senyor.

Informa: Deporte Balear fuente: (Rafa Navarro, Jaume Moll)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com