Crònica de la setmana 15_03_2009

17 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes
.

Els resultats ha estat:

SNMB: Parc Cafè 48 – Hispània 74

SNMA: Hispània 49 – Unicmall 63

SNF: Embotits Can Manxa 46 – Sóller 36

CDMA: Sant Agustí 40 – Ort. Rotger 65

CDF93: Molinar 42 – Joan Capó 74

INF: Parc Cafè 62 – Jovent 38

MFSA: Santa Maria 45 – Sant Alfons 42

PARC CAFÈ 48-HISPANIA 74

Partit molt fluix per part felanitxera davant un equip capdavanter i que començà el partit amb un altíssim percentatge d’encert obrint un parcial inicial de 2-17 minut 4.

La veritat és que el partit va anar sempre a ratxes i parcials a favor d’un i altra equip, ja que posteriorment el Parc Cafè s’acostà al marcador (22-28) amb parcial de 14-4 als primers 5 minuts del segon quart, però els ciutadans replicaren a final d’aquest quart amb un 2-22 arribant al descans amb un desesperant 24-50.

La veritat és que el joc felanitxer millorà en el tercer i quart quart partint d’una millor defensa tot i que en atac s’erraven llançament senzills. Els parcials finals foren 31-62 i 48-74.

Jugaren en Jaume Rigo 7, Rafel Lladó 10, Esteve Adrover 10, PJ Fullana 4, Toni Adrover 7, Toni Veny 6, Miquel Baucà , Xisco Mas , M Perelló 3, Pere Sansó 2.

HISPANIA 49 – UNICMALL 63

Partit un poc complicat en el pavellò nou de l’hispania i contra un equip que ens va pantejar una defensa zonal durant tot el partit i amb lo grossos que eren i la poca fluidessa dels nostres atacs va fer que el partit estigues amb una diferéncia de 4 o 5 punts fins que va arribar els últims minuts que al fer tantes faltes els locals van fer que ampliessim fins els 14 punts finals a l’electrónic. S’ha de destacar que varem arribar a llençar  la mateixa quantitat de tirs lliures que tirs de camp 46, el fet de mantenir l’encert en el tir lliure va permetre guanyar el partit amb certa facilitat.

PARCIALS: 15 – 18, 13 – 15, 13 – 13, 8 – 17

ANOTADORS: Cuc 7, Toni 9, Cul 1, Pere 1, Florian 15, Tomeu 3, Pedro 3, Soli 11, Jaume 4, Alex 5, Damia 10.

Embotits can Manxa 46 Soller 36

Important victòria enfront d’un dels equips més forts de la categoria, sols havia perdut un partit. Ferem un bon partit y varem tenir controlat el partit, exceptuant uns minuts al tercer quart, gràcies a la gran defensa que realitzaren, deixant amb 36 punts un equip que duia una mitja de mes de 60 punts per partit. La recuperació de varies jugadores importants, y el bon moment de forma de n’aina y na Lluïssa, ens han fet recuperar el nivell de joc d’abans de nadal, y l’equip ha recuperat la dinamica guanyadora. La única nota negativa fou la lesió de na Mónica, que estava fent el millor partit de la temporada.

Anotaren: Lluïssa 14, Albons 10 ( 10 rebots), Mónica 7, Maria Sanchez 5, Núria 3, Marga 2 (15 rebots), Antònia 2, Aina 1 (6 rebots i 5 assistències) Encarna 1, Marina 1, Maria crulles.

BAHIA SANT AGUSTIN 40 – ORTOPÉDIA ROTGER JOAN CAPO 65

Molt bon partit dels cadest A per asegurar-se la 5ena plaça davant d’un rival que ens tenia un poc de por. Els rivals ens van plantejar una defensa en zona 2 – 3 des de el començament per no permetre posar el nostre ritme d’atac rápid, aixó va provocar que els nostres tinguessin que allargar els atacs i anar a una anotació molt baixa, la veritat es que varem tenir  molta paciencia ens els nostres atacs estátics i varem poder acabar el primer quart un punt per sobre. 12 – 13, el segón quart mantinguerem la paciencia en l’atac estátic i apujarem un poc la nostra defensa individual que ens va permetre fer un parell de contraatcs que van fer que a la mitja part ens anavem de 6, 22 – 28. El tercer quart l’entrenador local, va cambiar a denfensa individual i els nostres demostraren que tenien un nivell mes alt que el rival fent un parcial de 2 – 18 en set minuts i deixant sentenciat el partit, a aprtir d’aquí els nostres ja es trobaven més comodes en la pista i varem poder disfrutar de certes jugades de qualitat dels felanitxers i repartir minuts per tots els jugadors fins el final del partit.

PARCIALS: 12 – 13, 10 – 15, 8 – 23, 10 – 14

ANOTADORS: Tia 7, Toni 2, Bernat 6, Xavier 6, Ramón 12, Jordi B 6, Arnau 9, Jordi R. 12, Jaume 5.

CADET FEMENÍ’93

MOLINAR 42 – JOAN CAPÓ 74

Segona victòria consecutiva de les nostres nines (també per 30 punts) en un partit molt treballat on totes les jugadores varen anotar i varen realitzar la seva feina.

El viatge a la pista del Molinar va ser un poc accidentat per culpa d’una motorista que no sabia menar bé, no sé com ho fem però sempre ens passa qualque cosa quan jugam defora de Felanitx (haurem de jugar tots els partits com a locals).

El partit va estar dominat en tot moment per les felanitxeres que sortiren molt fortes en defensa i amb les idees molt clares en atac, arribant al descans amb un marcador 18 – 38. Després del descans les contràries ens començaren a defensar en zona i això ens va permetre atacar amb més facilitat ja que rodàvem la pilota ràpidament i sempre trobaven bones opcions de tir. Varen ser 40 minuts de domini felanitxer on totes les jugadores realitzaren un bon partit.

Cal destacar el partit de na:

Marga Álvarez: organitzant l’atac i estirant el contraatac, va anotar 5 punts.

Marga Vidal: molt forta en els rebots i una bona defensa a la pivot del Molinar, va anotar 6 punts i va agafar 13 rebots.

Mar: amb una defensa molt bona i baixant a defensar molt ràpidament, va anotar 10 punts i va robar 11 pilotes.

Marta: amb una bona elecció en el tir i una bona defensa pressionant, va anotar 7 punts.

Cris: amb decisió a l’hora de pujar la pilota i bona visió del joc, va anotar 4 punts.

Imma: lluitadora amb totes les pilotes i atacant ràpidament, va anotar 2 punts.

Marina Ferrà: molta efectivitat davall de cistella i lluitadora en el rebot, va anotar 11 punts.

Carme: molt forta en els rebots i molt anotadora en tirs interiors, va anotar 16 punts i va agafar 12 rebots.

Laura: ataca ràpidament i té molta facilitat per robar pilotes, va anotar 4 punts.

Marina Sureda: els seus moviments davall de cistella són difícils d’aturar i és lluitadora en els rebots, va anotar 9 punts i va agafar 10 rebots.

Parc Cafè 62 – Jovent 38

Un cop que ja hem jugat contra els primers de la lliga ara toca jugar amb els equips de més avall que, a més, segurament són els que han millorat més respecte la primera volta i per aconseguir victòries fàcils caldrà sortir concentrades des del primer minut. Tot i tenir moltes opcions fàcils al primer quart les coses no sortiren del tot bé ja que l’acabàrem amb un igualat 15 a 13. El segon i tercer quart foren clàrament nostres arribant a un avantatge de 30 punts. Al darrer quart, ja amb tot dat i beneit, es va tornar a jugar amb falta de precisió. Com a negatiu el mal percentatge de tirs lliures 16 de 47 i d’entrades 8 de 35. Com a positiu destacar que totes les jugadores aportaren punts i rebots.

Jugaren: Aina 2, Sílvia 2, Marta 13, Maria 9, Àngels 7, Pilar 4, Ella 3, Glòria 8, Llucia 4, Cristina 7 i Arantxa 3.

Santa Maria 45 – Sant Alfons 42

Va esser un partit molt emocionant i disputat en el que hi hagué moltes alternatives en el marcador però al final un 8 a 0 local va fer tombar la balança de la part del Santa Maria en un partit en el que els dos equips es mereixien guanyar. Donar l’enhorabona a les nines per la seva entrega, aquesta vegada sí, i confiar que si seguim així d’aquí al final de temporada hi haurà més alegries que tristeses.

Cal destacar el repartiment de la feina d’atac entre totes les jugadores.

Jugaren: Sara 4, Montse 4, Aysha 4, Laura, Catalina 8, Sílvia 2, Xisca 6, Nana 4, Joana 8, Cris 2 i Belen.

Informa:deportebalear.com //fuente:  clubjoancapo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com