CrĂČnica de la setmana 15_03_2009

17 marzo 2009 | Por RedacciĂłn | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes
.

Els resultats ha estat:

SNMB: Parc CafĂš 48 – HispĂ nia 74

SNMA: HispĂ nia 49 – Unicmall 63

SNF: Embotits Can Manxa 46 – SĂłller 36

CDMA: Sant AgustĂ­ 40 – Ort. Rotger 65

CDF93: Molinar 42 – Joan CapĂł 74

INF: Parc CafĂš 62 – Jovent 38

MFSA: Santa Maria 45 – Sant Alfons 42

PARC CAFÈ 48-HISPANIA 74

Partit molt fluix per part felanitxera davant un equip capdavanter i que començà el partit amb un altíssim percentatge d’encert obrint un parcial inicial de 2-17 minut 4.

La veritat Ă©s que el partit va anar sempre a ratxes i parcials a favor d’un i altra equip, ja que posteriorment el Parc CafĂš s’acostĂ  al marcador (22-28) amb parcial de 14-4 als primers 5 minuts del segon quart, perĂČ els ciutadans replicaren a final d’aquest quart amb un 2-22 arribant al descans amb un desesperant 24-50.

La veritat Ă©s que el joc felanitxer millorĂ  en el tercer i quart quart partint d’una millor defensa tot i que en atac s’erraven llançament senzills. Els parcials finals foren 31-62 i 48-74.

Jugaren en Jaume Rigo 7, Rafel LladĂł 10, Esteve Adrover 10, PJ Fullana 4, Toni Adrover 7, Toni Veny 6, Miquel BaucĂ  , Xisco Mas , M PerellĂł 3, Pere SansĂł 2.

HISPANIA 49 – UNICMALL 63

Partit un poc complicat en el pavellĂČ nou de l’hispania i contra un equip que ens va pantejar una defensa zonal durant tot el partit i amb lo grossos que eren i la poca fluidessa dels nostres atacs va fer que el partit estigues amb una diferĂ©ncia de 4 o 5 punts fins que va arribar els Ășltims minuts que al fer tantes faltes els locals van fer que ampliessim fins els 14 punts finals a l’electrĂłnic. S’ha de destacar que varem arribar a llençar  la mateixa quantitat de tirs lliures que tirs de camp 46, el fet de mantenir l’encert en el tir lliure va permetre guanyar el partit amb certa facilitat.

PARCIALS: 15 – 18, 13 – 15, 13 – 13, 8 – 17

ANOTADORS: Cuc 7, Toni 9, Cul 1, Pere 1, Florian 15, Tomeu 3, Pedro 3, Soli 11, Jaume 4, Alex 5, Damia 10.

Embotits can Manxa 46 Soller 36

Important victĂČria enfront d’un dels equips mĂ©s forts de la categoria, sols havia perdut un partit. Ferem un bon partit y varem tenir controlat el partit, exceptuant uns minuts al tercer quart, grĂ cies a la gran defensa que realitzaren, deixant amb 36 punts un equip que duia una mitja de mes de 60 punts per partit. La recuperaciĂł de varies jugadores importants, y el bon moment de forma de n’aina y na LluĂŻssa, ens han fet recuperar el nivell de joc d’abans de nadal, y l’equip ha recuperat la dinamica guanyadora. La Ășnica nota negativa fou la lesiĂł de na MĂłnica, que estava fent el millor partit de la temporada.

Anotaren: LluĂŻssa 14, Albons 10 ( 10 rebots), MĂłnica 7, Maria Sanchez 5, NĂșria 3, Marga 2 (15 rebots), AntĂČnia 2, Aina 1 (6 rebots i 5 assistĂšncies) Encarna 1, Marina 1, Maria crulles.

BAHIA SANT AGUSTIN 40 – ORTOPÉDIA ROTGER JOAN CAPO 65

Molt bon partit dels cadest A per asegurar-se la 5ena plaça davant d’un rival que ens tenia un poc de por. Els rivals ens van plantejar una defensa en zona 2 – 3 des de el començament per no permetre posar el nostre ritme d’atac rĂĄpid, aixĂł va provocar que els nostres tinguessin que allargar els atacs i anar a una anotaciĂł molt baixa, la veritat es que varem tenir  molta paciencia ens els nostres atacs estĂĄtics i varem poder acabar el primer quart un punt per sobre. 12 – 13, el segĂłn quart mantinguerem la paciencia en l’atac estĂĄtic i apujarem un poc la nostra defensa individual que ens va permetre fer un parell de contraatcs que van fer que a la mitja part ens anavem de 6, 22 – 28. El tercer quart l’entrenador local, va cambiar a denfensa individual i els nostres demostraren que tenien un nivell mes alt que el rival fent un parcial de 2 – 18 en set minuts i deixant sentenciat el partit, a aprtir d’aquĂ­ els nostres ja es trobaven mĂ©s comodes en la pista i varem poder disfrutar de certes jugades de qualitat dels felanitxers i repartir minuts per tots els jugadors fins el final del partit.

PARCIALS: 12 – 13, 10 – 15, 8 – 23, 10 – 14

ANOTADORS: Tia 7, Toni 2, Bernat 6, Xavier 6, RamĂłn 12, Jordi B 6, Arnau 9, Jordi R. 12, Jaume 5.

CADET FEMENÍ’93

MOLINAR 42 – JOAN CAPÓ 74

Segona victĂČria consecutiva de les nostres nines (tambĂ© per 30 punts) en un partit molt treballat on totes les jugadores varen anotar i varen realitzar la seva feina.

El viatge a la pista del Molinar va ser un poc accidentat per culpa d’una motorista que no sabia menar bĂ©, no sĂ© com ho fem perĂČ sempre ens passa qualque cosa quan jugam defora de Felanitx (haurem de jugar tots els partits com a locals).

El partit va estar dominat en tot moment per les felanitxeres que sortiren molt fortes en defensa i amb les idees molt clares en atac, arribant al descans amb un marcador 18 – 38. DesprĂ©s del descans les contrĂ ries ens començaren a defensar en zona i aixĂČ ens va permetre atacar amb mĂ©s facilitat ja que rodĂ vem la pilota rĂ pidament i sempre trobaven bones opcions de tir. Varen ser 40 minuts de domini felanitxer on totes les jugadores realitzaren un bon partit.

Cal destacar el partit de na:

Marga Álvarez: organitzant l’atac i estirant el contraatac, va anotar 5 punts.

Marga Vidal: molt forta en els rebots i una bona defensa a la pivot del Molinar, va anotar 6 punts i va agafar 13 rebots.

Mar: amb una defensa molt bona i baixant a defensar molt rĂ pidament, va anotar 10 punts i va robar 11 pilotes.

Marta: amb una bona elecciĂł en el tir i una bona defensa pressionant, va anotar 7 punts.

Cris: amb decisió a l’hora de pujar la pilota i bona visió del joc, va anotar 4 punts.

Imma: lluitadora amb totes les pilotes i atacant rĂ pidament, va anotar 2 punts.

Marina FerrĂ : molta efectivitat davall de cistella i lluitadora en el rebot, va anotar 11 punts.

Carme: molt forta en els rebots i molt anotadora en tirs interiors, va anotar 16 punts i va agafar 12 rebots.

Laura: ataca ràpidament i té molta facilitat per robar pilotes, va anotar 4 punts.

Marina Sureda: els seus moviments davall de cistella sĂłn difĂ­cils d’aturar i Ă©s lluitadora en els rebots, va anotar 9 punts i va agafar 10 rebots.

Parc CafĂš 62 – Jovent 38

Un cop que ja hem jugat contra els primers de la lliga ara toca jugar amb els equips de mĂ©s avall que, a mĂ©s, segurament sĂłn els que han millorat mĂ©s respecte la primera volta i per aconseguir victĂČries fĂ cils caldrĂ  sortir concentrades des del primer minut. Tot i tenir moltes opcions fĂ cils al primer quart les coses no sortiren del tot bĂ© ja que l’acabĂ rem amb un igualat 15 a 13. El segon i tercer quart foren clĂ rament nostres arribant a un avantatge de 30 punts. Al darrer quart, ja amb tot dat i beneit, es va tornar a jugar amb falta de precisiĂł. Com a negatiu el mal percentatge de tirs lliures 16 de 47 i d’entrades 8 de 35. Com a positiu destacar que totes les jugadores aportaren punts i rebots.

Jugaren: Aina 2, SĂ­lvia 2, Marta 13, Maria 9, Àngels 7, Pilar 4, Ella 3, GlĂČria 8, Llucia 4, Cristina 7 i Arantxa 3.

Santa Maria 45 – Sant Alfons 42

Va esser un partit molt emocionant i disputat en el que hi haguĂ© moltes alternatives en el marcador perĂČ al final un 8 a 0 local va fer tombar la balança de la part del Santa Maria en un partit en el que els dos equips es mereixien guanyar. Donar l’enhorabona a les nines per la seva entrega, aquesta vegada sĂ­, i confiar que si seguim aixĂ­ d’aquĂ­ al final de temporada hi haurĂ  mĂ©s alegries que tristeses.

Cal destacar el repartiment de la feina d’atac entre totes les jugadores.

Jugaren: Sara 4, Montse 4, Aysha 4, Laura, Catalina 8, SĂ­lvia 2, Xisca 6, Nana 4, Joana 8, Cris 2 i Belen.

Informa:deportebalear.com //fuente:  clubjoancapo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com