Demà el conseller Cañellas i representants de la Reial Federació Espanyola de Futbol visitaran el pavelló Miquel Àngel Nadal de Manacor

24 marzo 2009 | Por Editor | Categoria: Fútbol Sala, Otros Deportes

El conseller Cañellas i representants de la Reial Federació Espanyola de Futbol visitaran el pavelló Miquel Àngel Nadal de Manacor

Pavelló Miquel Àngel Nadal de Manacor

El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, el director general d’Esports, Gabriel Gili,  el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, el batle de Manacor, Antoni Pastor, el president del Fisiomedia, Miquel Jaume i representants de la Reial Federació Espanyola de Futbol visitaran el pavelló Miquel Àngel Nadal, per tal de trobar una solució consensuada per a que el Fisiomedia pugui disputar els seus partits a Manacor.

Comentarios cerrados