Crònica de la setmana 19/03/2009

26 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
L’equip d’empreses guanya com els “grandes”: a la pròrroga…

Aquest foren els resultats:

 • INMP2: Sant Agustí 57 – Joan Capó 42
 • MMSA: JOAN CAPÓ (Sant Alfons) 96-ARTA 46
 • SNMB: CAMPOS 76-PARC CAFÈ 69
 • CDMA: ORTOPEDIA ROTGER JOAN CAPO 65 – BASQUET MOLINAR 44
 • CDMA: CIUTAT DE PALMA 25 – ORTOPÉDIA ROTGER JOAN CAPÓ 132
 • SNMB: UNICMALL 91 – C.B. CAMPOS 38

INMP2: Sant Agustí 57 – Joan Capó 42

DERROTA AMB GUST A VICTÒRIA…

TOT I LA DERROTA L’EQUIP ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA A FALTA DE 2 PARTITS

Campions

No puc tenir més que paraules d’agraïment amb aquests al·lots, que tot i les adversitats sofertes al llarg de l’any han demostrat que són un gran equip, un gran grup, una colla d’amics, que s’ho passen d’allò més bé juagnt a bàsquet.

Els jugadors que formen aquest magnífic grup són, per ordre de dorsal:

 • 4 Miquel Castejón
 • 6 Tià Roig
 • 9 Juan Navarro
 • 11 Joan Aznar
 • 13 Ruben Luque
 • 14 Francisco Delgado
 • 16 Guillem Mas

a més han comptat durant tot l’any amb la gran ajuda dels minis:

 • Xisco Barceló
 • Miquel Villalonga
 • Ferran Martínez
 • Ginés Parra

A tots ells donar-los l’enhorabona pel campionat i agrair-los la confiança que han tingut amb jo i l’esforç que han demostrat sobretot en aquest darrer tram del campionat.

Passant ja al partit, dir que ens enfrontavem als segons classificats de la lliga i, a més comptaven amb una baixa important com es en Juan Navarro. A més, en Ruben havia estat tota la setmana malalt i jugava infiltrat (tot i que jugà 30 min). L’important era guanyar el bàsquet average per tal de que els dos partits que resten els poguessim jugar amb més tranquilitat, ja amb el campionat a la butxaca. I malgrat la derrota, s’aconseguí, ja que a Felanitx els haviem guanyat per 22 punts de diferència.

Tot i això, el primer quart començà molt bé de cara als nostres interessos ja que el guanyarem per 12-21 amb un inspíradim Joan Aznar, autor de 14 punts. El segon quart el nostre atac fou molt menys fluid, amb moltes errades, pilotes perdudes i on només aconseguirem anotar 4 punts. S’arribà al descans amb un marcador de 26-25, impensable abans de començar el partit. Però, al tercer quart, sense una referència en el rebot defensiu, com en Tià Roig, els de ciutat sentenciaren el partit anotant 27 punts, mentre que els nostres només aconseguiren anotar 4 punts. Arribats a n’aquest punt, els jugadors es vinguren abaix (cosa normal), però l’intenció i les paraules transmeses eren de que haviem de quedar amb l’orgull per davant i, tot i que la victòria era quasi imposible, si que es podia “maquillar” el marcador.  Així ho feren amb una demostració de sacrifici i esforç el darrer quart fou pels nostres per 4 a 13. Al final, una llàstima, però s’ha de donar l’enhorabona a tots els jugadors per la seva magnífica actitud durant tot el partit.

Destacar:

 • Els 23 punts (3 triples), 3 assistències i 5 faltes rebudes d’en Joan Aznar
 • Els 20 rebots i 5 taps possats d’en Tià Roig

Jugaren: M.Castejon, Xisco Barceló 3p, Tià Roig 4p, Miquel Villalonga 5p, Joan Aznar 23p, Ginés Parra 3p, Ruben Luque 4p, Francisco Delgado i Guillem Mas.

ENHORABONA CAMPIONS!!!


MMSA: JOAN CAPÓ (Sant Alfons) 96-ARTA 46

Partit que jugàrem a Portocolom davant un equip que en la primera volta ens ho posà molt més difícil. Tot i això l’inici del partit fou molt igualat 14-14 al primer quart. A partir d’aquí l’equip millorà molt en atac i en defensa combinà detalls bons amb badades i falta de sacrifici.

Destacam l’espectacular partit realitzat pe’n Pep Umbert autor de 28 punts (2 de 3 en triples), 10 pilotes robades i 4 assistències. També tingueren una actuació destacada en Miquel Villalonga 22 punts, 8 rebots i un bon esclat i en Miquel Barceló amb 14 punts i 6 pilotes robades.

Jugaren el partit en M Barceló 14, Miquel V 22, Xisco B 4, Ginés P 10, Marino T 4, Jordi 2, Sebastià Grimalt, Pep Umbert 28, Biel Monserrat 4, Joan Jaume 2, Toni Antich 5 i Pere Fiol 4


SNMB: CAMPOS 76-PARC CAFÈ 69

Tot i la derrota s’acabà el partit amb un bon regust, ja que en tot moment donaren la cara i ho posaren molt difícil a l’equip leader de la lliga. I és que, tot i que les diferències entre els dos equips no són gaire grosses, hem de ressaltà que els felanitxers es presentaren al partit amb 6 baixes de l’equip (Fullana, R Lladó, M Bauçà, M Nadal, Tomàs, i M Perelló) a més al minut 5 dels segon temps s’afegí a les baixes n’Esteve.

Per tant l’equip estava format per 6 provincials i 3 júniors que donaren canya des del primer quart guanyant-lo per 11-13, fins que s’arribà al descans l’actitud dels jugadors de Felanitx s’imposava a la dels campaners.

Però el temut tercer quart ens passà factura i és que després de la lesió de n’Esteve ens faltà frescor física i mental per jugar uns minuts complicats ja que amb en T Veny carregat de faltes no teníem cap pivot en condicions d’aquí el parcial de 29-13.

Però la gran actitud retornarà al darrer quart comandat per en Jaume Rigo i en Toni Adrover autors de 18 i 24 punts a més a més de 10 i 8 faltes rebudes respectivament. El parcial en aquests darrers minuts fou de 18-25.

Jugaren en Jaume Rigo 18, Esteve Adrover 10, Toni Adrover 24, Toni Veny 12, Xisco Mas 4, Pere Sansó 1, Miquel Rigo, Jaume Simó i Jaume Morey


CDMA: ORTOPEDIA ROTGER JOAN CAPO 65 – BASQUET MOLINAR 44

Partit un poc irregular que varem jugar el passat dimecres, en el primer quart els nostres van estar un poc espessos i els contants canvis de defensa que feien els visitants ens costaven d’atacar amb fluidessa, cosa que va fer que al final del quart estiguerem 3 punts per sobre 17 – 14, el segón quart varem millorar un poc la nostra defensa sobre el seu atac anarquic que va permetre que a la mitja part augmentessim la diférencia a 10, 31 – 21. El tercer quart varem sortir molt forts per demostrar la nostra diferéncia amb ells fent un parcial de 15 – 4 que ja va deixar el partit totalment decantat al nostre favor, a partir d’aquí ens limitarem a gestionar la nostra diferéncia fins el final del partit.

PARCIALS: 17 -14, 14 – 7, 16 – 16, 18 – 7

ANOTADORS: Tia 11, Toni 3, Bernat 11, Xavier 7, Ferran 7, Jordi B, 8, Arnau 8 i Jordi R.  10


CDMA: CIUTAT DE PALMA 25 – ORTOPÉDIA ROTGER JOAN CAPÓ 132

Be el resultat ho diu tot.

PARCIALS: 6 – 36, 7 – 31, 4 – 33, 8 – 32

ANOTADORS: Tia 23, Toni, Pere 12, Bernat 28, Xavier 12, Jordi B. 18, Arnau 16, Jordi R. 16, Jaume 10


SNMB: UNICMALL 91 – C.B. CAMPOS 38

El partit va durar el primer quart que certes imprecissions en defensa i el sortir poc motivats va donar alguna esperança als campaners, peró a partir del segón quart els nostres es van motivar un poc més i la maquina va començar a funcionar.

PARCIALS: 14 – 14, 24 – 7, 34 – 4, 19 – 13

ANOTADORS: Cuc 13, Toni 18, Cul 4, Salva 6, Florian 3, Batman 3, Soli 14, Jaume 3, Alex 9, Damia 12


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com