JORNADA INTERNA DE BÀSQUET ESCOLAR, 26/03/09

27 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Molta presència de públic a la jornada disputada al col·legi Joan Capó

.

A la categoria Iniciació:

JOAN CAPÓ A  40-13  JOAN CAPÓ B

A la categoria Benjamí:

JOAN CAPÓ B  19-6 SANT ALFONS B

Destaca d’aquesta jornada, esportivament, la victòria  esperada del gran dels Iniciació del Joan Capó i la segona del Joan Capó B Benjamí a costa del B de Sant Alfons que encara no ha guanyat cap partit.

Tant a un com a l’altre gran presència de pares i familiars a l’escola per gaudir del sol de l’horabaixa, del bàsquet i d’un berenar preparat pels equips locals.

En primer lloc els dos equips de Joan Capó Iniciació se donaren es gust, uns de guanyar el partit de forma cómoda amb protagonisme per a tots els jugadors; i, els altres, els petits, d’oferir moments bons de lloc amb una Marta Maimó molt inspirada.

Posteriorment, el partit Benjamí era una incògnita, ja que enfrontava a dos equips que sumaven entre tot dos només una victòria. Finalment guanyaren els blaus que tenen un poc més d’experiència que els grocs.

Informa: Deporte Balear  fuente:  Juan capo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com