Esports publica les ajudes definitives als clubs de Balears que juguen a categoria nacional

1 abril 2009 | Por Redacci√≥n | Categoria: Baloncesto, F√ļtbol, F√ļtbol Sala, Motociclismo, Otros Deportes, Volley
.

La conselleria d’Esports i Joventut ha publicat, a trav√©s de la Fundaci√≥ Illesport, el llistat definitiu d’ajudes als equips d’esports col¬∑lectius de Balears que competeixen a categoria nacional, una vegada que ja s’ha analitzat la documentaci√≥ aportada pels clubs i s’ha calculat la part variable que correspon a cada un d’ells.
Como se recordar√†, fa uns mesos, la direcci√≥ general d’Esports va presentar els nous criteris que s’apliquen per a calcular les ajudes als diferents clubs. Aquestes ajudes, calculades segons criteris de transpar√®ncia, equitat i just√≠cia, tenen dues parts: una fixa que es mantindr√† durant tres anys sempre que es jugui a categoria nacional per donar estabilitat esportiva i que cobreix despeses federatives, despla√ßaments, allotjaments i transports, i altre d’import variable, que se revisar√† cada temporada, i que dependr√† del nombre d’equips que tenguin a la pedrera, dels jugadors i t√®cnics que siguin de les Illes i dels resultats de temporades anteriors, entre d’altres.
La quantitat que es repartir√† entre els equips aquesta temporada, 3.290.114 euros, √©s la mateixa que la temporada passada per√≤ distribu√Įda d’una forma m√©s justa segons els nous criteris. A m√©s, a les quantitats totals manca afegir aquelles despeses extres ocasionades per la participaci√≥ a competicions europees, copes i possibles play offs.
La valoraci√≥ dels equips filials de categoria nacional est√† integrada a l’import variable del primer equip i, per √ļltim, aquells equips que han fet la inscripci√≥ a una categoria diferent a la que esportivament els pertocava, han estat valorats segons aquesta darrera.

Adjuntam taula en la que se detalla l’import total, el fixo i el variable.

Ajudes de la Fundaci√≥ Illesport als Equips d’Esports Col¬∑lectius de Categoria Nacional de les Illes Balears

PDF

PARA VERLAS PULSA AQUI

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com