X Carrera de montaña Vall de Sóller 2009

16 abril 2009 | Por admin | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
vistaglobal2009

Una nova edició de la cursa de muntanya «Vall de Sóller» i ja en van 10!. Serà el diumenge 3 de maig. Tornarem a repetir alguns esdeveniments de l’any passat:

– Stage de la Selecció catalana de curses de muntanya (campiona del món)
– Fira d’esports de muntanya
– Audiovisuals
– Massatges a l’arribada
– Servei de guardarroba
– Bon ambient

I a més, enguany presentam un circuit lleugerament diferent als dels anys anteriors, afegint més quilòmetres i més pujades. El motiu d’aquest canvi és que hem decidit fer una passa més i demanar l’homologació de la cursa per a poder acollir una prova de la Copa d’Espanya de curses de muntanya al 2010.

Els principals canvis en el circuit son:
– La sortida es farà a la plaça de Biniaraix
– S’allarga el circuit fins als 23.5km
– Es puja cap als Cornadors i el Coll des Jou

Esperam comptar amb vosaltres i que la cursa assoleixi el mateix èxit de participació que l’any passat i així l’objectiu d’aconseguir una prova puntuable per a la Copa d’Espanya a Mallorca serà més fàcil!.

Fuente: cursademuntanyasoller.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com