Tercera: Santanyi 3 – 0 CD. Manacor

19 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Santany

Alineaciones:

Santanyí: Linares, Bordoy (Isma), Raúl, Picó (Carlos), Camacho, Tomeu, Nacho, Barbón, Llull (Merino), Nevado, Oscar Torres.

Manacor: Vives, Arjona, Ramírez, Mondéjar, Di Bella (Peñaranda), Nadal, David Mateu, Riera (Cabrer), Benji, García, Benjamín. (Serapio).

GOLS: 1 – 0 Min. 47: Nacho. 2 – 0 Min. 65: Nevado. 3 – 0 Min. 90: Nevado.

ÀRBITRE: Discreta actuació del col•legiat Serra Vila. Ha amonestat amb tarja groga els locals: Oscar Torres, Camacho, Barbón i Picó i els visitants: Di Bella i Arjona.

Després d’una primera part molt avorrida, a la segona els locals han encarrilat el partit als primers minuts amb el gol de Nacho. El Manacor no ha gaudit d’ocasions de gol i el davanter local Sergio Nevado amb els dos gols que ha marcat ha donat tranquil•litat al Santanyí que ha tengut una còmoda i clara victòria davant un rival que ha demostrat la discreta posició que manté en la taula classificatòria.

Informa: Deporte Balear  fuente:   futbolbalear

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com