Crònica de la setmana 16/08/2009

22 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

Els mini masculí  S.A. passa com una apisonadora. Cinquena victòria consecutiva de les cadets del 93.

 • Sénior Empreses: Banca March 73- Joan Capó 61
 • MMSA: CB JOAN CAPÓ (Sant Alfons) 61-ARTA 11
 • MMSA: CIUTAT D’ALCUDIA 10- CB JOAN CAPÓ (Sant Alfons) 61
 • INMP2: Artà 63-Joan Capó 38
 • INMP1: Muro 55-Joan Capó 74
 • Cadet Femení 93: JOAN CAPÓ 50 – SA POBLA 39
 • SNMB: PARC CAFÈ 62- HOSTAL NADAL 75
 • CDMA: LA SALLE RKO 83 – ORTOPÉDIA ROTGER JOAN CAPÓ 61
 • UNICMALL 67 – S.C.D. HISPANIA 72

Sénior Empreses: Banca March 73- Joan Capó 61

Segona derrota consecutiva de l’equip d’empreses. El partit comença bé pels nostres interesos, ja que acabarem el primer quart amb un prometedor 13-16. El segon quart fou desastrós per part nostra i, els ciuatadans mos endosaren 28 punts, arribant al descans amb un marcador de 41-29. Els dos darrers quarts només es produï un intercanvi de cistelles que no permetré recuperar el desavantatge en el marcador. Aquesta setmana no tenim partit, a veure si la próxima setmana ho feim milor.

Destacar:

 • La recuperació d’en Motlos, després del seu mal a l’espatlla. Aportà 24 punts, 12 rebots i 6 faltes rebudes.
 • El bon partit en atac dels cosins Gómez-Duran.
 • La reincorporació després d’una bona temporada d’en Raconera.

Jugaren: Joan Rotger, Ramon “Raconera” 1p, Jotavi, Tòfol 8p, Bordoy, M.S.Perelló 7p, Xisco Mas 3p, Toni Motlos 24p, Tomeu Gomez 13p i M.A.Pérez 5p.


Mini Masculí Sant Alfons

CB JOAN CAPÓ (Sant Alfons) 61-ARTA 11
CIUTAT D’ALCUDIA 10- CB JOAN CAPÓ (Sant Alfons) 61

Durant aquests dies de festa els felanitxers jugaren 2 partits amb clares victòries davant d’uns dels equips més fluixos de la lliga. Destacam que en els dos partits foren 7 i 6 jugadors respectivament que superaren els 10 punts en l’anotació final.
Les valoracions en el darrer partit a destacar són:

 • Els 11 rebots i 8 pilotes robades d’en Ginés
 • La gran efectivitat d’en M Villalonga i les 8 recuperacions
 • Els 12 de 14 en tirs lliures
 • Les 45 pilotes robades

Jugaren el partit en Miquel Barceló, Miquel V , Jaume Amengual, Ginés P, Roberto, Jordi, Sebastià Grimalt, Pep T Umbert , Biel Monserrat , Xisco Barceló, Toni Antich , Pere Fiol .


INMP2: Artà 63-Joan Capó 38

No comemçarem amb bon peu el primer partit de la fase d’ascens. Els al·lots arribaren amb la idea de què perdrien el partit i, això per começar, ja no és bó. Així durant els dos primers quarts, apenes aconseguirem llançar a cistella i perderem fins a 15 pilotes, fet que propicià que ens anotessin amb facilitat al contratac. A més els contraris disposaven de 3 jugadors més alts que ens anotaren en segones opcions. Així, arribarem al descans amb un marcador de 38-19. A la segona part, el panorama canvià una mica i, els artenencs tan sols anotaren un punt més que nosaltres. Aquesta és l’actitud que hem de tenir durant tot el partit. Cal pensar més positivament com ho ferem a la segona part i deixar-se de si els contraris són més bons o més alts que nosaltres.

Jugaren: Xisco Barceló 4p, Tià Roig 2p, M.Villalonga, J.Navarro 13p, Ferran 1p, J.Aznar 16p, Ruben, F.Delgado 2p i Guillem

INMP1: Muro 55-Joan Capó 74

Bon començament d’aquest equip en el Deportes Serra. Tot i el resultat final, els nostres jugadors sortiren amb poques ganes a la pista i al primer quart el marcador reflexava un 17-19, molt per davall de les nostres posibilitats. Ja en el segon quart, ens posarem les piles en defensa i aconseguirem que l’equip rival només anotés 5 punts en aquest quart, arribant al descans amb un marcador de 22-36.  Els dos darrers quarts serviren per augmentar lleugerament la diferència en el marcador.

Destacar:

 • La magistral direcció de joc d’en Miquel Muntaner amb 5 faltes rebudes, 6 pilotes robades, i 9 punts controlant perfectament el ritme del partit.
 • El domini sota els taulers d’en Tià Barceló amb 16 rebots, 3 taps, i 17 punts
 • L’efectivitat anotadora d’en Joan Ramon amb 2 de 3 en triples i  14 punts
 • El debut en aquesta categoria del mini Pep Umbert que posà moltes ganes el temps que estigué en pista

Cal millorar:

 • Les pilotes perdudes (no me cansaré de repetir-ho)
 • El baix percentatge en tirs lliures (9 de 30)
 • El debut en aquesta categoria del mini Pep Umbert que mostrà moltes ganes el temps que estigué en pista

Jugaren: M.A.Navarro 13p, P.Cabello 4p, T.Sierra 4p, M.Artigues 12p, J.Ramon 14p, Pep, M.Muntaner 9p, Biel, Josep 1p i Tià 17p.


Cadet Femení 93: JOAN CAPÓ 50 – SA POBLA 39

Primer partit del torneig i nova victòria de l’equip felanitxer, i amb aquesta ja van 5 victòries consecutives. Després de les vacances, jugar un partit a les 9 del dematí no pareixía la millor opció. Les nines arribaren un poc dormides però poc a poc es varen ficar en el partit, una bona defensa però poques opcions en atac varen fer que arribàssim al descans amb un marcador 21 – 18. Després del descans el partit va canviar molt i mentre que les jugadores contràries intentaven acostar-se en el marcador amb un joc un poc dur, les nostres jugadores varen realitzar un quart impecable, tot ens va sortir bé, en defensa robàvem la pilota fàcilment i aconseguíem anotar ràpidament. Un parcial de 20 a 7 en el tercer quart ens va permetre arribar al darrer quart més relaxades i poder jugar més tranquil•les.
Una victòria molt treballada i esperam que hi hagi més com aquesta. Enhorabona a totes pel partit i a fer feina tota la setmana que diumenge anam a visitar a l’Andratx.

Cal destacar:

 • El partit de na Marga Álvarez amb una gran defensa que li permeté robar 9 pilotes i anotar 7 punts.
 • El partit de na Mar, molt ràpida baixant a defensar, robant 6 pilotes i anotant 2 punts.
 • El partit de na Marta, ajudant a pujar la pilota i amb molta vista per tallar pases, robant 8 pilotes i anotant 4 punts.
 • El partit de n’Imma que a la fi ha tornat a les pistes (i esperem que pugui acabar la temporada), encara que no va anotar poc a poc està tornat a agafar el ritme dels partits.
 • El partit de na Marina Ferrà lluitant pel rebot defensiu agafant 11 rebots i amb bons moviments davall cistella que li permeteren anotar 4 punts.
 • El partit de na Carme que ha progressat moltíssim durant la temporada i va ser una peça clau en la captura del rebot, 16 rebots i 7 punts.
 • El partit de na Laura, complicant la vida a la base contrària, robant-li 11 pilotes i anotant 8 punts.
 • El partit de na Marina Sureda lluitant pel rebot ofensiu, capturant 11 rebots i amb un joc interior que no es pot aturar, anotant 18 punts.

CDMA: LA SALLE RKO 83 – ORTOPÉDIA ROTGER JOAN CAPÓ 61

Ultim partit de la temporada dels cadets A que no va acabar en el temps reglamentari, sinó quan l’arbrit va decidir marxar. Varem començar molt motivats ja que voliem ser el primer equip que volia guaynar als campions de lliga i varem fer el millor primer quart de la lliga amb un parcials favorable de 2 punts 18 – 20. Els de la Salle al veure que estavem molt forts en atac, varem començar per primera vegada a la temproada a posar-se una defensa zonal 3-2 que ens va costar atacar en aquest quart i els locals varen aconseguir posar-se de 4 a la mitja part 36 – 32. La segona part varem sortir un poc despistats i varem consentir un intercamvi de cistelles que ens va perjudicar, sobretot per l’alt percentatge que tenien els locals, la veritat es que va ser un quart molt anotador a on es va poder veure grans jugades dels dos equips, peró molt poca defensa 71 – 53, al final del quart. En lúltim quart l’arbritatge va dir que ja no es podia jugar més, supós que ells tenien pressa per anar a dinar i acabar el partit. En realitat va ser una llástima acabar la temporada així, peró amb un bon regust, ja que acabem 5es a la lliga i s’ha vist molt bon joc durant la temporada.

PARCIALS: 18 – 20, 18 – 12, 37 – 21, 10 – 8

ANOTADORS: Tia 8, Toni2, Pere, Bernat 20, Xavier 11, Arnau, Jordi B, 5, Ramón 8, Jordi R 4 i Jaume 3


SNMB: PARC CAFÈ 62- HOSTAL NADAL 75

Inici amb derrota en el torneig “Deportes Serra”, davant un dels equips més forts del grup. Tot i això hem de dir que la derrota va arribar per mèrits propis, ja que un començament adormit dels locals propicià un 2-16 en contra que marcà la resta de l’encontre.

Destacam les només 5 pilotes robades i les 22 de perdudes, així com les 32 faltes fetes i les 17 de rebudes.

Com a destacament positiu trobam la recuperació d’en Tomàs, 12 punts, després d’una llarga lesió, i el bon partit d’en Toni Veny 15 punts i 10 rebots.

Jugaren en Jaume Rigo 10, Esteve Adrover 7, Toni Adrover , Toni Veny 15, Xisco Mas, Pere Sansó, PJ Fullana 13, Miquel B , M Perelló, Rafel Lladó 5, Tomàs 12.

SNMA: UNICMALL 67 – S.C.D. HISPANIa 72

Primer partit de la fase d’ascens que es va decantar per els visitants, possiblement més per demerit nostre que per encert d’ells. Els dos equips varem començar molt motivats el partit ja que s’enfrontaven els dos equips campions de la fase regular. El primer quart va acabar en empat a 18, per tant es veia que el partit es decantaria per l’equip que cometés menys errors. El segón quart va començar amb un parcial favorable de 8 – 2 i semblava que començavem a trobar-lis el seu punt feble, peró res més lluny de la realitat ja que l’Hispania va començar a posar-nos defenses alternatives de 1-3-1 e individual i ens tornaren el parcial posant-se un punt per devant a falta de 3 minuts per la mitja part a partir d’aquí els aconseguirem més encert i ens anarem al vesturari 3 punts avall 32 – 35. El tercer quart no va decidir res ja que només es va veure un intercanvi de cistelles i acabarem igual que a la mitja part 52 – 55. l’Ultim quart semblava que arrivabem millor de faltes nosaltres, peró un parell de descisions arbritals un poc pólémiques i l’expulsio directa d’en Soli per una mal entés per par de l’arbrit va permetre que els visitants es posessin 7 punts amunt al entrar en l’últim minut, peró els nostres eren conscients que podiem arreglar el basquet average i feren un defensa molt bona que ens va permetre redüir a 5 punts per el partit de tornada.

PARCIALS: 18 – 18, 14 – 17, 20 – 20 15 – 17

ANOTADORS: Cuc 3, Toni 24, Miquel 11, Florian 8, Tomeu 1, Jaume 3, Alex 5, Damiá 8


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com