DARRERS PARTITS AL CURS DE BÀSQUET ESCOLAR de Club Joan Capó

26 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

Victòria del Joan Capó A (benjamí), per aconseguir el primer lloc a la comarca.

Victòria del Joan Capó A (benjamí), per aconseguir el primer lloc a la comarca.

Els darrers resultats que tenim a la lliga escolar són:

Categoria Benjamí: Sant Alfons A  27-32 Joan Capó A (23/04/09)

BC Santanyí B 20-8 Joan Capó B (25/04/09)

Dels darrers resultats dels partits de l’ebf el més destacable és la gran actuació dels dos equips A de Felanitx jugant-se el primer lloc de la classificació. Han disputat dos partits per decidir el lideratge i els dos  partits han estat guanyats pels blaus. Una major intensitat defensiva del Joan Capó pot haver estat la clau per a obtenir les victòries. Per tant aquest equip serà el que representarà a la comarca de Migjorn a les finals de Mallorca, que se disputaran segurament el cap de setmana del 16 i 17 de maig. La bona notícia és que l’altre equip que els acompanyarà, a la categoria iniciació, també és de Felanitx: el Joan Capó A.

D’aquí a les finals ens queden encara un parell de partits amistosos i entenaments per acabar l’activitat a finals de maig.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com