1ª Regional, Escolar 1 – Binissalem 0

27 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
C.E.Escolar

Una primera part a on fou el Binissalem el que duia la iniciativa davant un Escolar que no trobava el seu lloc (fins i tot quasi es va fer un gol en pròpia porta) i que anava una mica despistat acabant 0-0. A la represa l’Escolar va sortir amb la lliçó ben apresa i es va capgirar la truita, fou llavors quan l’Escolar va dur el pes del partit creant ocasions clares de marcar fins que al minut 93 amb un gran tir de fora de l’àrea en Rafa Navarro aconseguí el que seria el resultat final 1-0. Un partit a on podia haver acabat tranquil·lament amb un empat ja que tant un equip com l’altre tingueren les seves oportunitats de marcar. En definitiva l’Escolar va certificar la seva permanència a 1ª Regional i ara a gaudir del futbol fora cap tipus de pressió. Menció especial al porter del Binissalem que va fer un gran partit.

Pilotes Fora,  onaverda.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com