Partit còmode per als sollerics

28 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Joventut Mariana 79 – Can Torrat 56

Joventut Mariana

Partit fàcil per al Mariana ja que no va tenir rival, l’equip palmessà tan sols aguantà els primers quatre minuts, doncs a partir del minut 5 tan sols existí un equip i aquest va serl el Mariana.
Al final del primer quart l’avantatge ja era de 13 punts i al descans la diferència era de 20 (46-26). Els dos darrers quarts sols serviren per anar ampliant les diferències que pogué ser més amplia de no ser pel parcial de 0-7 en els darrers dos minuts.
Dir que el Mariana ha millorat en el seu joc i això s’ha notat en els últims partits, tot i que encara és lluny de l’equip que la temporada passada aconseguí el Campionat de Mallorca.
Ara s’ha d’anar poc a poc i veure el que passa en els propers partits i esperar que segueixi la progressió per arribar el més amunt possible en el Campionat de Mallorca, pel qual ja està matemàticament classificat.
La propera cita serà el dia 19 contra l’Esporles, un equip incòmode i molt imprevisible.
Per primera vegada aquest any es supera el 50% en el percentatge de tirs lliures anotats (10 de 15).

Jugaren: Carles 3, Toni 7, Andreu 13, Anibal 10, Ramon, Ivan 2, Xavi 19, Lucas 6, Joan 6, Eloi 8 i Joaquin 5.