Resum temporada Júnior Masculí A

28 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’equip d’empreses guanya com els “grandes”: a la pròrroga…

Si hem de fer cas, acabada la temporada, al dit: “Guanyar fa riure”,  sa veritat és que hem pogut riure poc.
L´any passat, després d´aconseguir el campionat i, per tant, l´ascens de categoria, decidirem afrontar aquest repte amb ganes i il.lusió tot sabent que seria molt difícil i complicat. I així a estat, molt difícil poder aconseguir bons resultats, però una molt bona experiència per tot l´equip que ha millorat partit a partit i tots ara són molt més bons jugadors.

Donar-los l´enhorabona per l´esforç i les ganes que hi han posat.

Aprofitar per donar les gràcies:

  • A Blai, Sacares i Martín que ens han acompanyat en aquesta aventura
  • A tots els cadets i al seu entrenador, MARCEL, per la seva col.laboració amb el nostre equip durant tota la temporada, especialment a Xavi, Bernat i Ramón per jugar amb noltros la fase de permanència
  • Als entrenadors JAIME, JOAN BARCELO I TIA PERETA per la seva ajuda a la feina del meu equip
  • A la millor delegada del club:  MARIA SUNYER
  • A Toni Motlos i Miquel Nadal per les suplències fetes

I un agraïment molt, molt especial a tots els PAPAS, MAMAS, PADRINS I PADRINES, TIOS I TIES, GERMANS, AMICS, “NOVIETAS”……. que no ens han deixat tots sols ni un sol partit….MOLTES, MOLTES GRACIES.

ANDREU LLADÓ

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com