L’equip infantil femení de les Escoles Esportives de Ciutadella, campió balear

29 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley
L’equip infantil femení , campió balear

S’imposaren a l’Artà (3-0) al Bunyola (3-1) i a l’Eivissa (3-0)

El conjunt femení que entrena Lourdes Llorens es va proclamar campió de Balears el pasta cap de setmana a Eivissa. El torneig disputat per les joves ciutadellenques va ser completíssim sent superior als tres rivals.

L’EE Ciutadella va derrotar en el primer encontre al conjunt de l’Artà per un clar 3-0. Seguidament es va imposar al Bunyola per 3-1 y tanca de forma extraordinària la seva particiació amb una altra victòria, l’Eivissa i amfitrió, per 3-0.

Amb aquest merescut títol balear es demostra que la feina duita a terme a les categories menors és encertada. L’equip de Lourdes Llorens hay mostrat el seu bon nivell comparat als altres millores equips de les illes veïnes.

Cal recordar que les Escoles Esportives de Ciutadella venen a ser les seccions inferiors del Ciub Voleibol Ciutadella. El club i l’Ajuntament de Ciutadella tenen un acord de col·laboració en aquestes categories (de minivolei fins a cadet). El CV Ciutadella aporta la direcció técnica de les Escoles Esportives, que des de fa anys ocupa aquest càrrec l’entrenadora nacional i llicenciada per INEF, Montse Cardona. A més també aporta els monitors-monitores que siguin necessaris per a completar els llocs tècnics als grups creats cada temporada.

Informa: Deporte Balear  fuente:      Valeriano Allès Menorca

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com