LA SELECCIÓ SUB-16 MASCULINA GUANYA ELS DOS PRIMERS PARTITS A LOGROÑO

30 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base, Fútbol femenino

La selecció masculina Sub 16 ha guanyat els dos primers partits contra La Rioja i Asturias. Dissabte afrontarà un decisiu partit contra Catalunya.
Està disputant el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i juga en un grup on hi ha també les seleccions de Catalunya, La Rioja i Astúries.
El resultat ha estat de 2-0 en els dos partits. La selecció Catalana també ha guanyat els dos primers enfrontaments contra les dues seleccions esmentades. Dissabte juguen els dos equips imbatuts del grup: Selecció Balear i Selección Catalana.

La creu de la moneda ha estat la Selecció Femenina Sub-16 de les Illes Balears, que ha perdut els dos primers partits, contra les de Castilla-León (2-1) i contra la de Madrid (2-1).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com