L´ATLETISME DEL CAP DE SETMANA (1/2 MAIG)

6 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Final Balear de “Jugando al atletismo” i Trofeu Amistat de llançaments combinats

Salida relevos obstáculos

Divendres, 1 de maig, se celebrà a Manacor la final autonòmica del programa “Jugando al atletismo” amb la participació de 4 equips masculins i altres tants femenins. L´equip femení del Col.legi Joan Capó en aquesta ocasió no passà d´un discret 4rt lloc.

I el dissabte, a la pista del P. d´Espanya de Palma, tres atletes del Club Joan Capó competiren en el trofeu de llançaments combinats organitzat pel Club Atletisme Amistat, amb victòries parcials a la prova de javelina per part deTania Galindo (absolut) i de Francina Mesquida (cadet).

“JUGANDO AL ATLETISMO”

.

Tant a nivell masculí com femení, es proclamà campió l´equip menorquí del Sant Francesc d´Assís de Ferrerries.

L´equip del Joan Capó integrat per Maria Adrover, Irene Mendoza, Caterina Bermúdez, Andrea Hernández i Maria Magdalena Oliver no va tenir cap opció. Feren algunes errades però en altres proves varen estar a un magnífic nivell. En definitiva els altres equips foren superiors.

El millor resultat individual l´obtingué Maria Magdalena Oliver amb el triomf a la prova de llançament de baló (a la fotografia del costat)

Classificació final:

1. Sant Francesc d´Assís de Ferreries,  41 punts

2. Can Coix de Sant Antoni de Portmany, 37 punts

3. Cas Saboners de Magaluf, 35,5 punts

4. Joan Capó de Felanitx, 26,5 punts

TROFEU DE LLANÇAMENTS

– Tania Galindo (absoluta)

1ª Javelina, 34.83   –  2ª Pes, 7.93  –  3ª Martell, 24.83

A la classificació conjunta (homes i dones) combinada en la que se sumaven el valor en punts dels tres llançaments, Tania fou 9ª (1350 punts) -1ª fèmina-. Per ella també fou la marca femenina millor valorada de la reunió (589 punts, javelina)

– Francina Mesquida (cadet)

1ª Javelina, 21.54 – 2ª Pes, 8.06 – 4ª Martell, 18.03

A la classificació combinada cadet fou 6ª (2ª fèmina), amb 995 punts

– Cèsar Sánchez (absolut)

Únicament participà a dos llançaments. Fou 7è a pes (8.91) i 6è a javelina (37.01). Cada una de les seves marques té un valor de 457 punts. Amb 914 fou 13è a la classificació final.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com