Crònica de la setmana 30/04/2009

9 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Juan Capo

Les cadets del 93 duen 3 de 3 contra Sa Pobla. Els infantils P2 aconsegueixen la primera victòria a la fase d’ascens.

  • Empreses: Joan Capó 54 – La Caixa 45
  • INMP2: Jovent 79 – Joan Capó 43
  • INMP1: Joan Capó 54 – Sant Agustí 89
  • CDF93: JOAN CAPÓ 41 – Pollença 29
  • INMP2: Joan Capó 51 – Calvià 43

Empreses: Joan Capó 54-La Caixa 45

Cinquena victòria de l’equip d’empreses (3ª a la fase descens), amb un gran joc desplegat per tots els jugadors. Començarem el partit un poc fluixos i despres del primer quart perdiem per 9-16. En el segon quart, la cosa millorà, pitjant en defensa i amb bones transicions. Al descans 22-26. El tercer quart seguirem millorant el nostre joc i l’acabarem 1 punt per davant 42-41. Ja en en darrer quart, els contraris només ens anotaren 4 punts i feu que la balança es decantès al nostre favor. Val a dir que fins a nel darrer quart no comptaven amb la presència den Motlos, peça clau dins la pintura i tampoc disfrutà de la victòria en Marcel. Però bé s’ha de baixar amb honor.

Destacar:

  • Els impresionants números de PAPA Perelló amb 8 rebots, 7 pilotes robades, 5 assitències, 15 punts i 55 de valoració!
  • Cal esmentar també el gran partit d’en Tòfol, amb 14 punts i el primer triple de la seva carrera (ja era hora no?)

Jugaren: Ramon 4p, Jotavi, Josep 6p, Tòfol 14p, Bordoy, M.Perelló 15p, Xisco Mas 8p, Motlos 2p, T.Gómez 2p i M.A. Pérez 3p.

INMP2: Jovent 79-Joan Capó 43

Poca cosa poguerem fer dins la pista del campió del grup P1. Tot i això, plantarem cara tot el temps que varem poder i, és d’agrair l’esforç i les ganes que hi possen els al·lots tot i jugar contra jugadors que físicament som més forts que nosaltres, i més bruts (que li demanin a nen Ferran). El partit no tengué massa història i només el primer quart aguantarem el cop (12-10). Fou un partit on llançarem molt menys a cistella del que és habitual en aquest equip, a veure si a pròxims partits ens ho aplicam millor.

Jugaren: Xisco Barceló 4p, Tià Roig 10p, M.Villalonga 3p, J.Navarro 16p, Ferran, J.Aznar 6p, Ruben 4p, F.Delgado i Guillem

INMP1: Joan Capó 54-Sant Agustí 89

El rival que ens enfrentavem era el classificat en segon lloc a la lliga P1. En cap moment del partit els nostres tinguren opcions d’acostar-se al marcador, ja que l’equip de ciutat realitzava transicions molt ràpides que els nostres jugadors foren incapaços d’aturar. L’únic destacable fou el bon partit d’en Miquel Artigues amb 19 punts, 14 rebots i 8 faltes rebudes, fet que demostra el gran final de temporada que està fent.

Jugaren: M.A.Navarro 9p, P.Cabello 5p, T.Sierra 2p, M.Artigues 19p, Joan Ramon 11p, M.Muntaner, Biel 2p, Josep i Tià 6p.

CDF93: JOAN CAPÓ 41 – Pollença 29

Tercer enfrontament de la temporada i tercera victòria contra un equip que fa una pressió asfixiant però al qual li tenim agafat la mida. Un partit contra el Pollença significa un partit ajustat, amb defenses molt fortes, on l’equip que surt més concentrat, és el que s’avança en el marcador.

Diumenge tornàvem a jugar contra Pollença, el els altres dos enfrontaments havíem guanyat d’1 punt i de 5 punts. Les felanitxeres sortiren molt concentrades, amb les idees molt clares en defensa però amb molt poc encert en el tir. Encara que dominàvem el partit, això no es reflexava en el marcador i no va ser fins al minut 5 de partit quan les felanitxeres inauguraven el marcador. S’arribava al final del primer temps amb un marcador 7 – 4. El segon temps va ser una prolongació del primer, on les defenses s’imposaven als atacs.

Després del descans les contràries començaren a alternar les seves defenses, fent diferents tipus de pressió i defensant en zona i individual, però les felanitxeres es saberen adaptar bé i poc a poc es varen distanciar en el marcador fins als 12 punts finals.

A pesar d’aquesta victòria hem de seguir fent feina per millorar l’encert en els tirs lliures i per jugar un poc més en equip.

No me puc oblidar de donar l’enhorabona a totes les jugadores pel partit i dir-les que tinguin un bon viatge i que no tornin molt cansades que ens espera un final de torneig molt important.

Jugaren: Marga Álvarez 8 punts i 14 pilotes robades, Laura 3 punts i 16 pilotes robades, Mar, Marta 6 punts, Cris, Imma, Ella 1 punt, Carme 8 punts i 15 rebots, Marga Vidal 15 punts i 14 rebots.

INMP2: Joan Capó 51 – Calvià 43

A la fi, després de dues derrotes arribá la primera victòria de l’equip a la fase d’ascens. L’inici de partit resultà una mica estrany, ja que l’equip rival no va posar el seu millor jugador en pista, cosa que desbaratà un poc els esquemes que inicialment haviem plantejat per defensar-lo. Així i tot la cosa va començar bé i arribarem al descans amb un marcador de 32-21 al nostre favor. Al tercer una pobra anotació de només 6 punts, va fer que els contraris s’acostassin en el marcador: 38-35. Les coses varen sortir bé al darrer quart amb una gran defensa i aquest cop, fou l’equip rival qui només aconseguí anotar 3 punts.

Destacar:

  • El bon partit den Joan Aznar amb 23 punts i 8 rebots.
  • L’aportació anotadora en moments claus d’en Miquel Villalonga (8 punts).

Cal millorar:

  • Les pilotes perdudes (23) i el baix percentatge en el tir.

Jugaren: Xisco Barceló 5p, Tià Roig 5p, M.Villalonga 8p, J.Navarro 10p, Ferran, J.Aznar 23p, Ruben, F.Delgado i Guillem.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com