FINALS DE MALLORCA DE BÀSQUET ESCOLAR ‘09

20 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Gran actuació dels dos equips felanitxers!

(Equip Iniciació durant un dels partits)


Equip Iniciació Joan Capó A…..3r!!!    Equip Benjamí Joan Capó A….Campió!!!

El passat cap de setmana, al poliesportiu Sant Ferran de Palma i amb un sol de justícia, es dugueren a terme les finals de Mallorca baix l’organització del Consell Insular de Mallorca que, una vegada més va fer que, en ocasions, recordàssim aquella frase que deim a vegades: “això de venir a les finals és més un càstig que un premi…” I és que no entenem per què una competició així, de només un cap de setmana de duració no es disputa dins un recinte tapat i protegint els nins i nines (també el públic) de les inclemències del temps. A més d’altres aspectes que deslluien el que havia de ser una festa del bàsquet.

(Els familiars dels jugadors acompanyaren en tot moment a l’equip)

Quant a la part esportiva, tot començava dissabte al matí amb la categoria Iniciació i el representant de la comarca de Migjorn i de Felantix, Joan Capó A. Un total de 8 equips dividits en dos grups amb els següents resultats per als de blau:

Montuïri – Joan Capó  6-10

Joan Capó – Basquet Inca  9-10

Pollença – Joan Capó  11-14

La derrota al segon partit (amb moltes ocasions per haver guanyat) enviava a l’equip a la disputa del 3r i 4t lloc amb el resultat:

Joan Capó – Binissalem  14-2

Aquesta victòria donava un merescut 3r lloc i, per tant, la consequent copa que deixava més que satisfet als jugadors i jugadores del Joan Capó. Els anotadors a la fase varen ser: Marta Peregrina (16), Toni Bennassar (10), Joan Toni Martorell (9), Paula Uguet (7), Victòria (4) i Àlex (1).

Passam a l’horabaixa, que era el moment per als jugadors de categoria Benjamí. El nostre representant, el Joan Capó A. El sistema de competició identic a l’iniciació. En aquest cas la fase de grup la varen acabar amb tot victòries al seu casiller, això sí, amb cualque “apurillo” al tercer enfrontament:

Joan Capó – EB Pollença  25-0

Porreres – Joan Capó  4-26

Joan Capó – IBahia/St.Agustí (Mixte)  14-11

Després d’aquests resultats eren propietaris d’un lloc a la final. Una final molt disputada contra un equip del mateix club que anteriorment ens havia fet suar de valent; al final:

Joan Capó- IBahia/St.Agustí(Masc)  12-10

Celebración

Gran final de curs baloncestístic per als jugadors/es benjamins; dels quals destaquen dins l’anotació del torneig: Joan León (29), Xisco López (20), Felip Ferrades (10), Aina Artigues (9), Toni de Felipe (6), Antònia Heredia (2), Irene Torralba (1).

Com a resum final del dissabte, pel que fa referència al total dels equips felanitxers, podem dir que es varen disputar 8 partits dels quals es guanyaren 7 i només es va perdre 1. A més destaquen els 124 punts a favor pels només 54 en contra. Toca donar l’enhorabona a tots els components dels equips de l’ebf pel bon curs que ens han oferit. Curs al que donarem “finiquito” el proper dijous 28 amb la tradicional festeta al parc municipal.

Informa:deportebalear.com //fuente:  clubjoancapo