Els sollerics, tercers al Campionat de Balears

26 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Aquest passat cap de setmana es va disputar el Campionat de Balears que es va dur a terme a Menorca, i on el nostre equip quedà en tercera posició.
EL primer partit va ser divendres davant el Ciutat d’Alcúdia, equip que es proclamaria campió de Balears. El matx va ser molt igualat fins al descans. En el primer quart els sollerics dominaren arribant al final del mateix amb quatre punts d’avantatge (16-12). En el segon quart les coses canviaren i foren els alcudiencs qui dominaren i arribaren al descans amb quatre punts per sobre els sollerics (27-31).
A partir d’aquí, el Ciutat d’Alcúdia va rompre el partit amb un parcial de 9 a 17, anant ampliant la diferència fins als 19 finals (54-73). El segon partit va ser davant els amfitrions, l’Alcázar de Maó. Els sollerics sortiren molt concentrats, i prova d’això és el resultat que reflectia el marcador en els primers minuts (16 a 7), tot i que els menorquins aconseguiren reduir l’avantatge per empatar el partit a 18.
La igualtat va seguir en el segon quart, però els de casa agafarien el comandament del partit arribant al descans amb una diferència de sis punts. Ja en el tercer quart aquesta diferència es va anar augmentant fins als 12 punts, diferència que novament fou ampliada a 16 en el darrer quart. Però un espectacular parcial d’11 a 2 pels sollerics acostà als de Joan Bauçà a només set punts a manca de dos minuts. Un seguit de decisions arbitrals, si més no, discutides, propiciaren que el partit caigués a favor dels menorquins, però podria haver estat molt diferent d’haver-se pitat el que realment passà sobre la pista.
Ja en la tercera i definitiva jornada, els sollerics es jugaven el tercer lloc davant el Felanitx, que tampoc havia guanyat cap partit en tot el Campionat de Balears.
L’hora del partit, les 10 del matí i després de dos dies de dura competició, feu que es veiés un partit on els dos equips es mostraven poc encertats i mancat de ritme totalment. Però poc a poc els sollerics demostraren estar més desperts i començaren a dominar en el marcador, tot i que a manca de tres minuts, els felanitxers empateren a 56. Novament, però, els sollerics no es deixaren sorprendre i sentenciaren amb un parcial de 13 a 25.

Informa:deportebalear.com //fuente:  clubjoancapo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com