Primer campionat de tennis de la tretzena edició dels Jocs de les Illes

28 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Tenis

Aquesta tarda  s’està jugant  el primer campionat de tennis al ITM Platja Santa Ponça en el que s’han enfrontat cinc equips masculins i dos femenins

Tennis masculi

Avui dijous han arribat d’arreu del món les delegacions que participaran en aquesta edició dels Jocs de les Illes. Durant tot el matí, i fins a les 18 h del capvespre, s’han dut a terme les tasques d’allotjament dels joves esportistes, les operacions de les acreditacions, la distribució dels vehicles per poder desplaçar-se d’unes instal·lacions a unes altres, a més de les reunions tècniques de cada esport.

A les 14 hores els delegats del COJI (Comitè Organitzador dels Jocs de les Illes) s’han reunit amb els responsables de les federacions esportives i de competicions de Mallorca a l’Hotel Rio Bravo, on romandrà, durant aquests dies, la secretaria de general dels Jocs. Una reunió que ha esdevingut com a tret de partida dels Jocs de les Illes.

Tennis femani

A les 16 hores han començat els entrenaments oficials de les següents modalitats: atletisme, gimnàstica i natació; mentre que a les 17 h hores s’ha iniciat la primera jornada de competició de tennis masculí i femení a les instal·lacions esportives del ITM Platja Santa Ponça (Calvià), en la que s’han enfrontat Korcula-Jersey, Martinica-Mallorca, Malta-Mayotte, Madeira-Açores i Elba-Xipre en la modalitat masculina, mentre que en referència al tennis femení s’han enfrontat Jersey-Mallorca i Malta-Azores.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com