FI DE CURS DE L’EBF

31 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Festa amb premis i berenar per a tots els nins i nines
dsc04042

Aquest passat dijous, al parc municipal, la secció de l’escola de bàsquet Felanitx va celebrar la festeta de fi de curs 08/09.

Moltes rialles, berenar, pilotes i regals varen ser els punts forts de l’esdeveniment…i polos també!

Per començar, se va realitzar la part més formal de la festa, amb l’entrega dels trofeus aconseguits a les finals (recordem: campió l’equip benjamí i 3r l’equip iniciació de Joan Capó). Després se va premiar amb una pilota als jugadors i jugadores que més assistències tenien als entrenament, i vàrem descubrir que hi ha molta participació per part dels alumnes. Fins i tot se varen sortejar més pilotes entre la resta dels jugadors.

Merienda

Després de tot això, arribà el moment del berenar i de les fotos d’equip per acabar amb els tan estimats “polos”. Amb això sí que donam definitivament per tancat el curs i només ens queda dessitjar bon estiu a tots i que ens tornem trobar al proper curs.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com