Miriam Carrillo, un reforç defensiu, el quart fitxatge del Valeriano Allès Menorca

31 mayo 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley

És de Las Palmas, té 29 anys i ha jugat de lliure durant molts anys

Miriam Carrillo

La grancanària Miriam Carrillo García és el nou reforç defensiu del Valeriano Allès Menorca per la propera temporada a la Superlliga. La nova jugadora vermellenca té 29 anys, medeix 1,74 i ha actuat de lliure durant molts anys. Tanmateix, Carrillo arriba al CV Ciutadella com a reforç defensiu en les funcions que feia Elena Esteban la passada temporada.

Carrillo té també una llarga experiència a la Superlliga Femenina, on ha jugat en equips de primer nivell: de 2002 a 2006 a L’Hotel Cantur (4 temporades); 06-07 – Club Voleibol Albacete; 07-08 Spar Tenerife Marichal i la passada campanya 2008-09 amb el Jamper Aguere, on acabà jugant de col•locadora.

La jugadora de Las Palmas ha estat una lliure els darrers anys, però té polivalència. Segons Bep Llorens, Carrillo arriba a Menorca com a reforç en defensa. El Director Esportiu del Club recorda que «en les dues competicions a les que hem de fer front, disposar d’una ampla plantilla és fonamental». Recorda també que «l’any passat en dos o tres partits la lliure Nine va estar indisposada i açò ens generar un inconvenient tenint que sacrificar a Kramolc o Pepo per jugar de lliure».

Elena Esteban serà la lliure titular de l’equip, però Carrillo vindrà a donar una garantia molt vàlida com a recanvi si fos necessari, però també durant tots els partits com a defensora de segona línea.

El cos tècnic valora a més el fet de que Carrillo sigui una jugadora nacional, el que permet equilibrar bé la composició del planter quant a número de nacionals i estrangeres. Amb aquesta nova incorporació, el cos tècnic pretén compensar les línies d’atac amb les de defensa.

El planter el composen ara 8 jugadores: Tico Gonzñalez, Yoraxi Meleán, Marcela Ré, Elena Esteban, Ana Paula Santos, Milagros Moy, Daniela Patiño i

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com