Resultats de dissabte 20 de Juny, Federacion Balear de Trot

22 junio 2009 | Por Redacción | Categoria: Trote
Pulsa sobre la imajen

MANACOR

Resultats de dissabte 20 de Juny, Federacion Balear de Trot

Aquests són els resultats de les carreres celebrades el dissabte 20 de Juny a l’Hipòdrom de Manacor. Els premis que en aquest es reflexa són els definitius. El nou model i les mesures implantades per aquesta federació es comencen a reflexar en l’increment del joc i, degut al model, en un increment considerable dels premis. Si en els dos dies de diada s’incrementava en 7.500 € els premis (un 19% respecte del total) aquesta setmana l’increment és de 1.100 € (un 32% respecte dels premis inicials!).

«un increment del 32% dels premis inicials. 1.100 € més»
Des de la junta directiva volem justificar la baixada dels premis degut a l’obligació d’ajustar-nos al pressupost en premis de l’Hipòdrom que és de 240.000 €. Aquesta baixada es deu a un excés de la dotació de les carreres en la primera part de l’any, on s’ha gastat massa en proporció al total disponible. Ara ens veim en l’obligació de baixar una mica els premis per tal d’arribar a finals d’any sense necessitat de suspendre cap jornada de carreres.

«Els 6 primers de cada carrera es paguen la matrícula»
En el resum dels resultat s’ha de fer especial atenció que amb aquests resultats el 5è i 6è cobren la matrícula, fet que havia creat una certa discrepància aquesta darrera setmana. Les matrícules finals representen el 4% del premi. La virtud d’aquestes matrícules és que són fixes, no varien per molt que incrementi el premi. S’ha d’entendra que aquest model funciona cíclicament. El valor inicial elevat de les matrícules ens permet fer el joc atractiu. Un joc atractiu fa que més gent es desplaci a l’hipòdrom i que es jugui més. Tot increment del joc suposa un increment dels premis. D’aquesta manera aconseguim, a poc a poc entre tots, incrementar considerablement els premis simplement incrementant lleugerament les matrícules.

Aquesta propera setmana serà també interessant. Un fons de quartet de quasi 5000 €, un de trio de quasi 700 € i els fons de cada carrera faran una jornada molt interessant la jornada de carreres en l’aspecte del joc, i els premis veuràn reflexats aquest interés del joc, ja que una jornada amb molt de joc suposa uns premis que incrementen considerablement.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com