Betty Salat abandona la disciplina del CB es Mercadal

26 junio 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Betty Salat

El president del CB es Mercadal no para de tenir ensurts, si fa unes setmanes l’entrenador Toni Pons de Coca que anunciava que no seguiria al club, ahir va ser la jugadora Betty Salat, la que li manifestava que no volia seguir al club, per anar-se’n cap a Maó, al seu rival aquestes 

darreres temporades, el CD Alcazar, per motius esportius.

En la reunió que van tenir la jugadora i el president va expresar que la decisió era per tema esportiu, simplement i que era una decisió que li va costar molt en pendre.

Però abans de despedir-se va voler agrair per «haver-la acollit com si fossiu la meva familia, per haver-me tractat com una reina, per haver-me estimat i per fer-vos estimar tant, per les innumerables experiències que he viscut amb vosaltres

També va desitjar «que tingueu moltíssima sort, i especialment tu (president), treballes molt i et mereixes el millor i també espero que no us oblideu de mi … no us deixaré! El Mercadal ha estat, és i serà tot per mi!«

Des d’aquí li volem donar les gràcies per les seves paraules i desitjar-li tota la sort del món i que si un dia vol tornar en aquest club que sempre tindrà les portes obertes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com