EL FERRE JA NO TÉ JUNTA DIRECTIVA

26 junio 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Ferrerias

AVUI CAPVESPRE DIA 22/06/09 ELS SOCIS TORNAVEN ESTAR CONVOCATS PER VEURE SI SORTIA CAP CANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA DEL CLUB. JA QUE L’ACTUAL JUNTA GESTORA HA ACABAT EL SEU MANAMENT. L’ASSISTÈNCIA DELS SOCIS A AQUESTA REUNIÓ HA SIGUT VERGONYOSA. TANT SOLS HAN ASSISTIT SIS SOCIS. EN UN CLUB ON HI HA UN TOTAL DE 190 AL.LOTS QUE PRACTIQUEN ESPORT DURANT TOT L’ANY.
DAVANT AQUEST FET I QUE NO S’HA PRESENTAT CAP CANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA, LA JUNTA GESTORA, LA JUNTA ELECTORAL I ELS SIS SOCIS ASSITENTS A LA REUNIÓ, HAN DECIDIT DEMANAR URGENTMENT UNA ENTREVISTA AMB EL BATLLE I EL REGIDOR D’ESPORTS. AMB LA FINALITAT DE DECIDIR QUÈ ES FA AMB EL CLUB ESPORTIU FERRERIES.

AIXÍ ESTÀ EL CLUB.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com