Revenja Gran Premi Nacional

27 junio 2009 | Por Redacción | Categoria: Trote

SAMBRO GOAL GM ES LLEVA L’ESPINA

Revenja Gran Premi Naciona

El producte de la quadra Jopegui s’ha imposat al Gran Premi Restaurant Ses Torres – Revenja del Gran Premi Nacional.

L’Hipòdrom Son Pardo ha acollit aquest divendres una jornada de vuit carreres on la prova més destacada era el Gran Premi Restaurant Ses Torres – Revenja del Gran Premi Nacional.

La prova, a la que han participat molts dels competidors del Gran Premi Nacional i el Gran Premi de Manacor, comptava amb un recorregut de 2.150 metres i una dotació de 9.000 euros en premis.

Només llançar-se l’autostart Silk das Pont s’ha situat davant seguit d’Stel d’Auba i Sultan BS. En el primer revolt Stel d’Auba ha passat a comandar el grup per davant Sultan BS i Silk das Pont. Un poc més endarrerits rodaven Silver Mixó i Sense Límit CG. Al segon revolt Silver Mixó ha anat avançant posicions; així al segon pas per meta ja s’ha situat al cap de la prova. Al seu costat en tot moment ha anat Stel d’Auba que ha fet un parcial d’1.17’0. Sambro Goal GM s’ha posat a l’esquena de Silver Mixó i a la corda Sultan BS. A la penúltima recta Stel d’Auba ha començat a donar  mostres de cansament, fet que ha aprofitat Silver Mixó per situar-se en primera posició. Sambro Goal GM GM s’ha obert a l’exterior als darrers metres i ha protagonitzat una lluita a la darrera recta amb Silver Mixó. Finalment el cavall de la quadra Jopegui ha demostrat la seva qualitat i ha superat al producte de la quadra Ca’n Duran, imposantse a 1.17’8 a les regnes de Biel Pou. Silver Mixó ha assolit la segona plaça a 1.18’2 menat per Toni Frontera. Sultan BS ha quedat tercer a
1.19’3 a les ordres de Pilar Estelrich.

Altres proves interessants de la jornada eren el Premi Club d’Aprenents i el Premi Club d’Amateurs i Propietaris. A la primera, prova concertada als menadors d’aquesta categoria damunt 2.150 metres i a la que s’ha imposat Bernat Sagrera a les regnes de N’Atas Twist amb un temps d’1.19’0. Francesc Bennàsar ha assolit la segona plaça amb Neu de Font a 1.19’3. En tercer lloc ha trepitjat la meta New York HM a 1.19’3 i a les ordres de Claelle Peysson.

El Premi Club d’Amateurs i Propietaris comptava amb un recorregut de 2.600 metres i 15 productes internacionals a la pista de competició.

El guanyador, després d’una bona rematada, ha estat Martiks Blai. El cavall de la quadra Sur Mer, a les ordres de Rafael Manera, ha fet una mitjana d’1.20’2.

La segona plaça l’ha assolit Malone de la quadra Valls Rullan, qui menada per Toni Valls a aturat el crono a 1.20’4.

En tercer lloc ha trepitjat la meta Lutin des Essarts. El cavall de la Peña Bar Bananas ha fet una reducció d’1.20’7 a les ordres d’Andreu Oliva.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com