DINAR FINAL DE TEMPORADA

5 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

CLUB ESPORTIU FERRERIES

AQUEST MIGDIA EL CLUB HA CELEBRAT EL DINAR DE FINAL DE TEMPORADA, AMB TOTS ELS JUGADORS, ENTRENADORS, DELEGATS I SOCIS.

S’HA FET UNA ESPECTACULAR PAELLA PER 250 PERSONES. TOTS ELS ASSISTENTS HAN POGUT DISFRUTAR MENJANT D´AQUEST ARRÒS FET PER EN BIEL I EN XAVI, ENHORABONA ALS CUINERS PER FER-LA TAN BONA. EN REPRESENTACIÓ DE L’AJUNTAMENT EL REGIDOR D’ESPORTS EN BASI MARTÍ HA FET ENTREGA A TOTS ELS JUGADORS DE L’EQUIP REGIONAL D’UN OBSEQUI PER HAVER ACONSEGUIT DURANT AQUESTA TEMPORADA, LA COPA, LA LLIGA I L’ACCENS A TERCERA DIVISIÓ.

TAMBÉ AGRAIR L´ASSISTÈNCIA DE TOTS ELS QUE FAN POSSIBLE QUE EL FERRE SIGUI UN CLUB QUE VA CREIXENT CADA DIA.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com