200 ENTRADES AMB REGAL

7 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Federacion Balear de Trot

Gràcies als bons resultats del darrer dissabte podem tenir un detall amb tots aquells que creuen en el canvi i que veuen que totes les mesures que es prenen són per millorar el trot i per a poder seguir disfrutant setmana rera setmana d’aquest esport nostre.

Aquesta setmana les 100 primeres entrades de «un dia a les carreres» i «turfista» tenen regal!

Amb les 100 primeres entrades de «un dia a les carreres» es regalaran 2 € més per a l’aposta de quartet! Aquesta entrada costarà 5 € i es rebran 6 € en joc.

Amb les 100 primeres entrades de «turfista» es regalaran 4 € més per a l’aposta de quartet! Aquesta entrada costarà 20 € i es rebran 26 € en joc.

Són 600 € que es regalen als assistents a l’hipòdrom però que també es transformen en premis per als apostant i premis per als cavalls. Aquests 600 € suposen ja un increment de 120 € dels premis de les carreres. Però no acaba aquí. Vendre les 200 entrades suposarà un joc mínim de 3.200 €, que incrementen els premis en 640 €.

D’aquesta manera volem agraïr la col·laboració de la gent amb el nou model i demostrar que des de l’hipòdrom de Manacor posam tots els mitjans dels que disposem per tal de seguir endavant i millorar dia a dia!

Cada gest compta!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com