Homenatge a Ricardo García

7 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Ricardo García

El jugador solleric s’acomiada de la competició després d’haver defensat la porteria de Sollerense, Sóller, Port de Sóller i Hostal Nadal

Ricardo García, ex-jugador del Sollerense, Sóller, Port de Sóller i Hostal Nadal, rebé el passat dissabte un merescut homenatge per part d’ex-companys d’equip. Fins a tres generacions distintes de futbolistes es reuniren per acomiadar a Ricardo, que començà defensant els colors de la U.D. Sollerense infantil i que ha defensat la porteria de tots els clubs seniors del municipi.durant els més de 25 anys que s’ha mantingut en actiu.
La celebració s’inicià al Camp den Maiol amb la disputa d’un partit de futbol on el combinat de «veterans» capitanejats pel propi Ricardo s’imposà per tres gols a dos al combinat de «joves promeses», en un partit marcat per les polèmiques decisions de la tripleta arbitral. Abans de l’inici del matx, l’excel•lent porter va rebre una placa de la U.D. Sollerense de mans de Pep Marques, president del club, en reconeixement a la seva dedicació al futbol solleric.

Fuen.U.D. Sollerense

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com