CAMPIONAT FUTBITO ESTIU 2009

24 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

EL PASSAT DIMECRES VA ACABAR EL CAMPIONAT DE FUTBITO ESTIU 2009, I AVUI A LES 20,30 DEVORA EL BAR DEL CAMP ES DURÀ A TERME L’ENTREGA DE TROFEUS.

HA ESTAT UN EDICIÓ AMB MOLTS POCS EQUIPS, SIS, PERÒ AMB EMOCIÓ FINS AL DARRER PARTIT. FINALMENT HA ESTAT L’EQUIP «ES XABOLEROS» QUI HA GUANYAT LA COMPETICIÓ, PER SEGON ANY CONSECUTIU. NOMÉS A UN PUNT DELS PRIMERS S’HI HA CLASSIFICAT «GENT DEL BAR». A MÉS DISTÀNCIA HI HAN QUEDAT EL «BAR ZOKO», «ETS ALPITRANYUS», «NUTRITEC» I «ES VESSUTS».

L’EQUIP «GENT DEL BAR» TAMBÉ S’ENDUU EL TROFEU DE MÀXIM GOLEJADOR (MARC PONS, 15 GOLS) I EL D’EQUIP MENYS GOLEJAT.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com