XXI Cursa Nocturna Sant Salvador, Artà

24 julio 2009 | Por admin | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Dimarts 4 d’Agost A les 24 h, inici de la XXI edició de la Cursa Popular Festes de Sant Salvador, amb sortida i arribada al carrer de Ciutat. La inscripció es tancarà mitja hora abans. Hi haurà un obsequi per a tots els qui completin el recorregut (4120 m). Diversió i esport junts. Enguany també podeu participar fent Nordic Pole Walking. Més informació al Gimnàs d’Artà.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com