Representants del Comitè Paralímpic Espanyol visiten al conseller Cañellas

25 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Juegos Paralímpicos, Otros Deportes
Representants del Comitè Paralímpic Espanyol

El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, ha rebut la visita de representants del comitè paralímpic espanyol, amb l’objecte de presentar-li el Pla ADOP Londres 2012.

La representació balear en el programa de beques del Pla Adop Londres 2012, està formada per Esther Morales, Alex Sánchez i Xavi Torres, ja que uns dels requisits per poder accedir al nou Plan Adop, exigia que els esportistes haguessin quedat classificats entre els vuit primers en els darrers Jocs de Pekin.

A més, aprofitaren la reunió per formalitzar un conveni de col·laboració entre l’Escola Balear de l’Esport i el Comitè Paralímpic Espanyol, per tal d’assegurar que els esportistes balears arribin en òptimes condicions als propers jocs paralímpics.

Els membres del comitè, reconeixeren que el programa de natació adaptada que se du a terme a les Illes Balears és dels més desenvolupats i el tenen com a referència.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com