RESULTATS MANACOR 25 JULIOL 2009

27 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: otros deportes minoritarios, Trote
RESULTADOS

Una setmana més el nou model de carreres agafa consistència, l’augment del joc es consolida setmana rera setmana i per tant l’augment en premis ès clar. Aquesta setmana gràcies al joc que es reverteix en premis, aquests han augmentat en 1.595€, això suposa pràcticament un 40% de pujada respecte al premi base que ens aporta l’IEHM. Per tant quasi 600€ més de lo que realment han pujat les matrícules, sense oblidar que en totes les carreres on no hi ha 12 cavalls, més de la meitat dels participants els queda més que compensada la matrícula, i quan n’hi ha dotze els 6 primers. Abans quan només hi havia premi fins al cinquè, el sisè havia de pagar la matrícula, amb el nou model el sisè no només li queda compensada la matrícula si no que també hi guanya.

L’activitat a les taquilles aquest dissabte era important, amb el fons de trio de la tercera carrera, i un altre que va quedar desert i llavors sortir a la setena, amb l’aposta de quartet que també queda deserta amb un total de més de 7.500 euros de joc net, ès va poder notar que les apostes han augmentat a uns nivells que feia temps que no es donaven. Això, malgrat que alguns no ho vulguin reconèixer, produeix beneficis directes als propietaris de cavalls, ni més ni manco que un 18,5%. Qualcun exposa que no vol viure del joc, realment el trot a tot el món està finançat mitjançant les apostes, sempre n’hi ha que volten en direcció contraria a la realitat de les coses. Els mateixos esmenten “l’orquestra paga la festa”, la veritat ès que no hi ha cap empresa que funcioni sense una inversió prèvia, i després es recolleixen els beneficis, els números ho estan demostrant.
Respecte als premis que l’IEHM està aportant per l’hipòdrom de Manacor, concretament 240.000€, els càlculs son molt senzills, uns dividien 240.000 entre dotze mesos, 20.000 euros cada mes, molt bé, aquests es veu que havien pres la decisió de no fer Gran Premi el mes de juny, a més hi ha mesos on hi ha 5 reunions i n’hi ha d’altres on n’hi ha 3 en tot el mes, nosaltres pensam que ès més lògic fer una estimació del nombre de reunions que s’han de celebrar en tot l’any i fer una mitja una vegada descomptada la quantitat necessària per celebrar la Gran Diada de Manacor. La mitja de premis repartida els primers 5 mesos del l’any supera àmpliament la mitja que queda per celebrar les reunions pendents, aproximadament uns 3.900€ per reunió, és clar, sense passar-nos del pressupost, no podem hipotecar un altre pis.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com