TROT, TEMPORADA ESTIVAL 2009

27 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: otros deportes minoritarios, Trote
Federacion Balear de Trot

Mos hagués agradat poder preparar una temporada estival més completa i més llarga per l’hipòdrom de Manacor aquest 2009. Després de les eleccions de la FBT tot ha passat molt aviat, han canviat moltes coses, però no totes les que nosaltres voldríem, hem trobat molts d’entrebancs i resistència als canvi. Sempre es troben persones que posen davant els interessos personals als de tota la gent del trot. Una passa darrera l’altre anem fent camí. El camí que nosaltres intentam recórrer ès el de millorar el nostre esport, obtenir carreres de major qualitat i espectacle, gaudir cada dia un poc més dels nostres cavalls i fer participar a més gent d’aquest món.

Des de d’aquí volem agrair, i crec que en nom de tothom, el gran esforç, que els primers 5 mesos d’aquest any, ha duit a terme el fins fa poc President de la FBT, Joan Gual de Torrella, que amb la seva feina va ser possible que tot una sèrie d’empreses patrocinassin varies carreres a l’hipòdrom de Manacor.

També aprofitar per donar les gràcies, de forma anticipada, a les empreses i persones que ens han mostrat la seva intenció de patrocinar qualque carrera per aquests mesos següents. El proper dia 1 d’agost es correrà el Premi Comercial Cladera amb 1.200€ en premis, el 15 d’agost es tornarà a disputar una classificatòria del Torneig de Cheval Français on la societat francesa aportarà 1.500€ més, el 22 d’agost serà el torn del Comercial Coll també amb 1.200€, el dia 29 d’agost es celebrarà el Premi Ciutat de Manacor amb una dotació de 3.000€ aportats per l’Ajuntament de Manacor, amb la celebració de dues carreres. Pel mes de setembre estan confirmats els Premis Bar Restaurant Es Cruce, el Memorial Antoni Alcover gràcies a la col·laboració de la seva família, el Premi Caja de Ahorros del Mediterraneo (CAM) i el Premi Hiper Centro, de totes aquestes carreres estam pendents de concretar les dates exactes.

Com es pot veure hi ha una important quantitat de persones i entitats que segueixen confiat amb el trot de Manacor, amb elles i tots els cavallistes podrem demostrar que l’hipòdrom de Manacor està ben viu.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com