GRAN HOMENATGE

28 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Dia 9 d’Agost a les 19:00 hores

Dia 9 d’Agost a les 19:00 hores, al camp municipal de Sa Comuna, la Unió Esportiva Lloret i l’Ajuntament homenatjaran al difunt president del club, Toni Coll “Lleter” i a nen Felip Vanrell “Mandau”, gran aficionat de la U.E.Lloret i pare d’un dels jugadors de l’equip (Toni “Bufi”). L’acte que s’emmarca dins el programa de les Festes patronals de Sant Domingo, anirà acompanyat de la presentació de l’equip, que disputarà un partit amistós davant el Pina C.F.

Es convida a tots aquells directius, jugadors i aficionats, que han passat pel Lloret durant aquests anys, a participar amb aquest emotiu homenatge, que servirà per retre un darrer adeu a dues persones que d’una manera o d’altra varen aportar el seu granet d’arena, per mantenir viu el futbol al nostre poble i fer més gran la U.E LLORET.

Informa: Deporte Balear   fuente:  u.e.lloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com