TROT, RESULTATS MANACOR 8 AGOST 2009

10 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
.

Una altra setmana tenim la satisfacció de poder oferir els resultats de les carreres celebrades a l’hipòdrom de Manacor donant compte d’un increment de premis important i d’unes xifres de joc realment espectaculars. Tot això en benefici, primer dels cavallistes en particular i de tots els afeccionats al trot en general. Dissabte a Manacor es va registrar una molt bona entrada i molta de gent va poder gaudir d’unes carreres interessants i d’un espectacle encoratjador. Creim que estam pel bon camí, i lo més important és que cada vegada més gent també ho creu.

Aquesta setmana a més de mostrar-vos els resultats amb totes les xifres finals de premis, també feim arribar al blog una comparativa entre el nou model de carreres i l’anterior, sobretot donant compte de l’increment de les matrícules que s’ha aplicat i l’augment dels premis que el nivell de joc ha suposat.

Cada gest compta,
La Junta Directiva de la FBT
Hipòdrom de Manacor
.

COMPARATIU ENTRE ANTIC I NOU MODEL DE CARRERES

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com