La brasilera Adriana Dos Santos, l’últim fitxatge per a la Superlliga

19 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Té 24 anys, és una central d’1,84 d’alçada que pot jugar també d’oposada

Adriana Dos Santos Cunha

El Valeriano Allès Menorca tanca la plantilla amb un darrer fitxatge. Es tracta de la brasilera Adriana Dos Santos Cunha. Té 24 anys, medeix 1,84 d’alçada. És una central, encara que que pot actuar d’oposada i a més amb qualitats de receptora, funció que pot desenvolupar en algun moment, tot i que no és la seva característica principal.

Dos Santos coneix el volei espanyol després de jugar els tres darrers anys a la Superlliga-2. Ho ha fet durant dues temporades amb el Miranda de Ebro i la darrera temporada la jugà amb el Cala Finestrat, juntament amb Aitana Balingha, amb qui va aconseguir l’ascens a la SFV.

A l’igual que Balingha, és un jugadora que ve a completar una plantilla que s’ha hagut d’ajustar per motius pressupostaris. Adriana Dos Santos és la tercera central i és la cinquena estrangera del Valeriano Allès Menorca, pel que el club ha acomplert la quota de no-nacionals, tal i com marca la normativa d’aquesta nova temporada.

És, alhora, un nou repte per a la brasilera el fet d’ingressar a un equip de Superlliga que a més disputarà competició europea. Dos Santos també es voldrà guanyar un lloc a l’equip i la confiança d’Adrián Fiorenza.

Fuente: voleiciutadella

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com