Curs de Monitor de Futbol Base (curs d’iniciador) a Sóller

21 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Coordinadores del Sollerense

Com ja venim informant des de fa mesos, la U.D. Sollerense en col•laboració amb l’Escola Balear d’Entrenadors de Futbol, ha organitzant un curs de Monitor de Futbol Base a Sóller que començarà el mes de setembre.

Les classes seran dilluns i dimarts de 19:00 a 22:00 i els dissabtes al matí, i la durada estimada del curs és d’un mes i mig. Els propers dies la Federació Balear de Futbol publicarà a la seva pàgina web el calendari definitiu de les classes i s’obrirà el termini d’inscripció.

El preu del curs és de 200€ i tots els inscrits hauran d’entregar el rebut del ingrés bancari i el full d’inscripció que publicarà la Federació degudament complimentat a les oficines del club del Camp den Maiol, abans del seu començament.

Per obtenir més informació, els interessats poden adreçar-se a les oficines del club, enviar un correu electrònic a

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com