AMISTÓS: LLORET 2 – 0 SON MACIÀ

22 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

amistosos

M.A.Coll; El Lloret ahir disputà un amistós amb el Son Macià (3ªRegional), que acabà amb victòria del Lloret amb el resultat de 2 a 0.
L’encontre tot i ser de pre-temporada, va ser molt disputat i el Son Macià, a pesar del seu poc rodatge, posà les coses difícils, demostrant que potser un dels equips a tenir en compte d’aquesta 3ªregional. La primera part finalitzà 1 a 0, amb gol d’en Tomeu Coll. A la segona part arriba la sentencia, amb el gol d’en Nacho, que suposà el 2 a 0 definitiu.
A falta de dues semanes per començar la lliga, partit rera partit, l’equip es va conjuntant més i ofereix un millor rendiment.

Informa: Deporte Balear   fuente:  u.e.lloret