CURSA ATLÈTICA “SANT AGUSTÍ”, 30 ANYS DE CURSA

24 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Rècord de participació (307). Guanyadors absoluts molt joves

La cursa atlètica de les Festes de Sant Agustí ha arrribat a la important xifra de 30 edicions, sense cap interrupció, i s´ha consolidat com la més veterana de l´illa, juntament amb les de Campos i Sóller.

Ha estat una edició en la que han passat coses ben interessants. En primer lloc s´ha de destacar la gran presència de públic durant tot l´horabaixa, així com també el rècord de participació,  ja que per primer cop en la història s´han superat els 300 participantsdsc04753

Els 4 guanyadors absoluts (a la cursa i a la marxa) han estat molt joves. A la cursa masculina s´imposà, per 3ª vegada consecutiva, el manacorí Guillem Durán (20 anys); la prova femenina fou guanyada per la més jove de les participants, Aina Contestí del C.A. Manacor (15 anys). I a la marxa lograren el seu 3er triomf cada un dels germans Castrillo de Burgos, Lorena (20 anys) i Rubén (19).

A la sortida de la prova llarga (6000 m.) per als sèniors i veterans “A” i “B” hi hagué més de 70 atletes, una cosa mai vista. I encara cridà més l´atenció el fet de que una trentena dels mateixos eren de Felanitx. A les categories petites la participació felanitxera sempre és esplèndida però mancava això que s´ha lograt enguany, més atletes de Felanitx a les proves dels grans. Molt bé

Destaquem el gran domini del Joan Capó en les categories femenines. Des de la categoria preiniciació a la infantil (5 categories), logrà 14 dels 15 llocs de podidsc047102.

L´organització facilità les curioses dades dels atletes amb major nombre de participacions al llarg de la història. Després de 30 anys, són aquests: Sebastià Adrover (29 participacions), Victoriano Martínez (26), Joan Barceló Prohens (25), Francisco Páramo (24), Francisco Algaba (23), Esteve Barceló (22). Tots ells varen córrer el passat divendres a Felanitx

Com sempre, el patrocini fou de l´Ajuntament i l´organització del Club Joan Capó. L´Ajuntament lliurà uns obsequis en reconeixement a la seva feina als dos caps més visibles del´organització, Joan Pons i Cèsar Sánchez, persones que han manifestat els seus desitjos de deixar d´organitzar la cursa.

dsc047672

dsc047291

Informa: Deporte Balear fuente:  clubjoancapo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com