PRESENTACIÓ DEL CARTELL DEL CAMPIONAT EUROPEU D’APRENENTS

26 agosto 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Jaume Fluxa amb la camisa del campionat, acompanyat per Toni Nadal

Els representants de les entitats organitzadores del Campionat Europeu d’Aprenents, juntament amb Jaume Fluxà, representant d’Espanya, han posat amb el cartell i els trofeus del torneig.

La Sala Vip de l’Hipòdrom Son Pardo ha acollit aquest matí la presentació del cartell promocional del Campionat Europeu d’Aprenents.

A l’acte han assistit el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal; el president de la Federació Balear de Trot, Francesc Parera; el representant d’Espanya al campionat, Jaume Fluxà i l’administrador de l’IEHM, Agustí Mascaró.

Tant el president de l’Institut de l’Esport Hípic com el de la Federació Balear de Trot han volgut demostrar el seu suport als joves menadors, dels que han dit que són la “pedrera” del trot.

Després de la presentació tant els representants de les diferents entitats organitzadores com Jaume Fluxà han posat amb el cartell i els trofeus del Campionat.

.

descargar Cartel

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com