LA XXX VOLTA NOCTURNA INTERNACIONAL A MALLORCA AMB MOTOCICLETA ESPERA MÉS 2000 PARTICIPANTS

3 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Motociclismo, Motor

XXX Volta nocturna a Mallorca amb moto

Es farà un minut de silenci en commemoració a Diego Salvá, víctima de l’atemptat d’ETA a Calvià el passat 30 de juliol

Palma, 2 de setembre.- L’Institut Municipal de l’Esport, el club Sport ½ Milla i la Federació Balear de Motociclisme, han presentat, avui dematí, la XXX Volta nocturna Internacional a Mallorca amb motocicleta, que se celebrarà el proper dissabte,  5 de setembre a partir de les 21h.

La concentració dels motoristes serà en l’avinguda Alexandre Rosselló, davant el centre comercial “el corte inglés” a les 21hrs i a les 21.45 hrs s’efectuarà la sortida, en direcció autopista s’Arenal, i es fa un recorregut d’uns 166 kilòmetres. L’edició d’enguany espera superar el nombre de participants respecte a l’any anterior, on hi participaren al voltant de 2000 motocicletes.

Durant la concentració es repartiran llaços negres amb motiu de rebuig de l’atemptat  d’ETA que va tenir lloc el passat dia 30 de juliol en el quarter de la Guàrdia Civil de Calvià. A més, el club Sport ½ Milla, te previst, el divendres a les 21h una concentració en el Passeig Marítim fins a Calvià on es realitzarà una ofrena floral en memòria de Diego Salvá i es lliurarà una placa commemorativa als familiars durant el sopar de germanor que es farà a la discoteca “Abraxas”.

La Volta a Mallorca és una activitat d’oci i turística, que no te caràcter competitiu. Durant tot el recorregut, hi haurà un servei d’assistència mèdica a disposició de tots els participants inscrits en la XXX Volta Nocturna.

Per la seva banda, l’IME, dona tot el seu suport a aquesta iniciativa popular, que any rere any s’ha consolidat com una fita més en el calendari dels motociclistes. A més d’oferir, l’oportunitat de conèixer els racons més emblemàtics de la nostre illa, des d’una altre perspectiva i fomentar el companyerisme, i la convivència entre els participants.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com