EL CLUB PETANCA PUENTE i l’IME ORGANITZEN EL II TORNEIG DE PETANCA 2009

15 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Otros Deportes, Petanca
Francisca Sampol, Baldomero Oliver, Pau Seguí

Palma, 15 de setembre.- El Club petanca Puente i l’Institut Municipal de l’Esport organitza el II Torneig de Petanca 2009, que tindrà lloc el proper diumenge 20 de setembre en es Parc de Sa Riera, a partir de les 9h fins les 20h.

Aquesta nova edició te com a novetat, un torneig d’exhibició que es farà a les 16h del dissabte, 19 de setembre i un torneig dels millors jugadors de Mallorca amb els millors internacionals d’altres comunitats, el mateix dissabte a les 17h en es Parc de Sa Riera.

La inscripció encara està oberta a tots aquells que hi vulguin participar i ho poden fer a través del Club petanca Puente , ja que no es tancarà fins el divendres.

Cal recordar que la petanca és una de les modalitats esportives amb més jugadors federats a tot l’àmbit estatal.

Peu de fotografia (d’esquerra a dreta):

  • Francisca Sampol, Assessora d’Esports Ajuntament de Palma
  • Baldomero Oliver, President IME
  • Pau Seguí, Presidente Club Petanca Puente

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com