AT. Baleares, Campanya de socis 2009/10

17 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
AT.BALEARES

La junta directiva del CD Atlético Baleares vol manifestar la seva satisfacció en els resultats de la campanya de socis del club per la present temporada 2009/10.

Igualment, informa que va ser un encert total fixar el carnet d’abonat a 25 euros, iniciativa de la recent creada Area Social del club, perquè tothom pogués venir a l’Estadi Balear a veure els partits tant del primer equip com de tot el futbol base del club.

El club ha volgut enguany agrair amb aquests preus a l’afició que la temporada passada sofrí el descens a tercera divisió i que va estar sempre al costat de l’equip i del club.

També, el club degut a la crisi econòmica mundial que ens afecta, ha volgut primar l’esport per damunt de la recaudació econòmica i fixar aquest carnet per 25 euros. Això és senyal prou evident que la campanya de socis d’enguany el que vol es apropar a tota la societat illenca a l’estadi i que no deixin de venir a l’Estadi Balear per un problema de tipus econòmic.

A dia d’avui, el club informa que hi ha 1.100 socis entre abonats, socis bàsics, socis d’honor i protector. Igualment el club informa que ha fet arribar més de 300 carnets VIP als càrrecs polítics, a institucions, i a altres persones vinculades a l’Atlètic Balears o al mon del futbol.
Ja per acabar, volem insistir que l’Atlètic Balears ha estat l’únic club a Mallorca que ha apostat per tenir un carnet de 25 euros per poder presenciar pràcticament tota la lliga (excepte el dia del club).

Palma, 17 de setembre de 2009

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com