JORNADA SOLIDÀRIA I PREMI GABRIEL PORTELL A L’HIPÒDROM SON PARDO

17 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Son Pardo

Aquest diumenge l’Hipòdrom Palmesà durà a terme dues carreres solidàries a benefici de Juanma, un nin de cinc anys d’Almeria que sofreix el Síndrome d’Alexander. Les matrícules d’aquestes curses, promogudes pel propietari Santi Contestí, es destinaran de forma íntegra al fons per curar la malaltia d’aquest al·lot.

Les dues proves comptaran amb un recorregut de 2.1590 metres i en ella hi participaran cavalls nacionals.

A la primera, on s’han inscrit 14 productes, els tres cavalls amb més opcions a ferse amb la victòria són Olimpiaco, de la Quadra F. Son Morey Nou, menat per Toni Frontera; Orestan Ros, de la Quadra Manera Ors, a les ordres del seu propietari Rafael Manera i Stella SAS, de la quadra SAS Trot, que comptarà amb la direcció de Miquel Matamalas. També s’ha de tenir en compte la participació d’Oronella Hejnstrup, d’Antoni Sànchez, qui trepitjarà la pista dirigida per Agustí Pou. Otro de Ladil, de la quadra Ladil, amb Joan Pocoví al cabriol, també intentarà fer-se un lloc
entre els primers classificats.

A la segona de les curses, amb 15 participants darrere l’autostart, els productes més forts són Si Pot Ser Corner, de la Penya Bailon, menat per Biel Fuster; Siurell, de la quadra Can Toi, que comptarà amb la direcció de Joan Toni Riera. Omar Corners i Or de Llei, dels germans Duran Gaya i la Quadra Fracas d’Ys respectivament, seran els altres dos productes que intentaran fer-se amb la primera plaça.

Aquesta carrera, a més, compta amb un fons de quartet de 1.023 euros.

La prova estel·lar de la jornada és el Premi Gabriel Portell – Joqueis, una concertada per a menadors amb llicència professional a les regnes de cavalls nacionals, damunt 2.600 metres.
Sybila de Kor, Scarlata Alarm, Onada i Oferta IR són els quatre productes susceptibles d’alçar-se amb el trofeu de guanyador.

Sybila de Kor serà conduïda per Joan Toni Riera, una aposta segura per a la Quadra Ses Comes.
Scarlata Alarm, de la propietària J. Maria Moll, comptarà amb la direcció de Miquel Mestre; mentre que Onada, de la Penya Puput Sis, tindrà com a estratega a Sebastià Llobet.

Oferta IR, del propietari Andreu Isern, defensarà la seva plaça de mans d’Agustí Pou.

Altres curses destacades de la jornada són les primeres bateries del Gran Premi del Criador dels 5 anys i la Classificatòria del Torneig S.E.C.F.

programa  de la jornada del 20 de setembre a Son Pardo.

PULSA SOBRE PARA DESCARGAR

DESCARGALO DESDE AQUI

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com