RESULTATS MANACOR 19 SETEMBRE 2009

24 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Pulsa encima para agrandarUna setmana més presentam els resultats amb els premis definitius de les carreres celebrades a l’hipòdrom de Manacor el dissabte passat dia 19. Les xifres de joc podrien se molt millorables però aquestes darreres reunions nocturnes han estat poc satisfactòries. De totes maneres com a conclusió positiva es pot destacar que s’han augmentat els premis quasi 1.000€, aconseguint 3 carreres de 600€, 2 de 477€, 1 de 839€ i 1 de 1.430€ finals, dotacions que no son del tot negatives però que mos deixen una sensació de poc respecte a les anteriors reunions celebrades.

De totes maneres esperam des de la Junta Directiva de la FBT que en començar la temporada de carreres en horari d’hivern les xifres es puguin milllorar.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com