GUILLEM ANDREU S’ALÇA AMB EL TROFEU DEL PREMI PARVALLON

28 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
OH TAP IN I MAGISTRAL

El producte de la Quadra HM guanya l’estel·lar de la jornada amb una ajustadissima arribada amb Magistral.

Les proves destacades d’aquesta setmana a l’Hipòdrom Son Pardo eren el Premi Parvallon, el premi Jarko – Poltres 2 anys i les dues bateries del Gran Premi del Criador dels 5 anys.
El Premi Parvallon era una reservada per a nacionals amb un recorregut de 1.700 metres.
Ha estat una cursa sense massa sorpreses. A la sortida s’ha situat davant Magistral a les regnes de Toni Valls. El producte de la quadra Valls Rullan ha imprimit un fort ritme a la carrera. A la seva

terra de llevant

esquena es trobava Oh Tap In HM, menat per Guillem Andreu. Un poc més enrere aguantava la tercera plaça N’Atas Twist. Aquestes posicions s’han mantingut sense canvia i a toc de campana el pilot ha enregistrat una velocitat d’1.12’8. A 500 metres del final les posicions eren les mateixes i el grup ha fet una reduccio d’1.14’0.
Als darrers 100 metres Oh Tap In HM ha passat davant, però Magistral ha intentat mentenir la primera plaça. Així tots dos han arribat quasi a la par a meta. Finalment Guillem Andreu menant Oh Tap In HM s’ha fet amb la victòria a 1.14’3. Magistral s’ha hagut de conformar amb la segona plaça a 1.14’4. La tercera plaça l’ha assolit Larissa Labou, després d’una bona rematada, a 1.15’0 i amb Toni Frontera al cabriol.

El Premi Jarko – Poltres 2 anys era una concertada per a productes de la generació “T” a la que 12 productes han competit damunt 2.100 metres pels 1.000 euros de la dotació.
A la sortida s’ha situat davant Tamarin de Font a les regnes de Miquel Àngel Binimelis. A la seva esquena, per l’exterior de la pista, rodava Terra de Llevant i un poc més endarrerit Tap In HM, menat per Guillem Andreu.
A 1500 metres del final ha passat davant Terra de Llevant a les  ordres del seu entrenador Toni Frontera. Darrera ella s’ha col·locat Tamarin de Font.
A mil metres del final les posicions al cap no han variat; Terra de Llevant seguia primera amb Tamarin de Font seguint la seva estel·la; un poc més endarrerits avançaven Taquin de Font i Ticiano HM. En aquest punt el grup ha fet un parcial d’1.19’9.
A 500 metres de meta Terra de Llevant ha agafat uns metres d’avantatge a la resta del pilot i ha establert una reducció d’1.20’2.
L’egua de Distribucions Llevant no ha deixat cap opció a la resta de competidors i s’ha imposat a 1.19’1.
La segona plaça l’ha assolit Taquin de Font a 1.20’0 i a les ordres de Joan Toni Riera. La tercera plaça se l’ha adjudicat Tremendo Spa a 1.20’1 amb Joan Bauzà al cabriol.
A la primera bateria del Gran Premi del Criador dels 5 anys, damunt la distància de 2.200 metres ha guanyat Nit de Llevant. L’egua de Distribucions Llevant, a les ordres de Toni Frontera, ha fet un temps d’1.16’4. La segona plaça se l’ha adjudicat Nube a 1.17’1 i a les ordres de Miquel Vich. La tercera plaça l’ha assolit Nelly P a 1.17’1 i amb Toni Riera al cabriol.
A la segona bateria, també damunt 2.200 metres, la guanyadora ha estat Neu de Font a 1.17’3 i dirigida per Joan Toni Riera.
La segona plaça l’ha aconseguit Niorki Biniati a 1.17’7 i amb Mateu Riera a les regnes.
La tercera plaça se l’ha adjudicat New York HM a 1.18’0 i sota les ordres de Guillem Andreu.

PDF

RESULTATS DE LA JORNADA DEL 27 DE SETEMBRE DE 2009

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com