EL DIUMENGE ES DISPUTARÀ LA FINAL DEL TORNEIG S.E.C.F.

1 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Son PardoAquest diumenge a l’Hipòdrom Son Pardo es durà a terme la final del Torneig Societé pour l’Encouragement du Cheval Français (S.E.C.F.), una prova reservada a productes francesos promoguda per l’entitat gal·la per promoure els seus cavalls a altres indrets d’Europa.
La cursa compta amb un recorregut de 2.600 metres i una dotació de 10.000 euros en premis.
Dels 16 participants destaca, com a gran favorit, Harry du Cotil que serà menat per Toni Frontera. El veterà de la Quadra Ladil haurà de superar la resistència de Guillem Andreu, qui guanyà l’any anterior amb Jorlic Pacha, i que enguany ho intentarà amb Koch Mar.
Majestic d’Ariane i Luron de Barb seran els principals opositors dels favorits.

El cavall de la Quadra Borras Frau serà conduït per Tomeu Llobet, mentre que el producte de Patrick J. Pascual comptarà amb la direcció del seu propietari.

A la mateixa reunió es disputarà una especial per a poltres de dos anys, el Premi Gristan Mar, on 15 productes de la lletra “T” competiran damunt 2.100 metres. Sobre programa destaca el debut de quatre participants: Tornado Star, Tramposa, Tarantino i Tuborg. De la resta de participants el
poltre amb més possibilitats de fer-se amb la victòria és Treboli Spa, que serà dirigit per Joan Toni Riera. Tap In HM i Tamarin de Font seran les alternatives al de la Quadra Can Pere Andreu.
Una altra prova interessant és la repesca del Gran Premi del Criador dels 4 anys, la darrera oportunitat per als cavalls de la lletra “N” per classificar-se a la clàssica d’ASTROT.
La carrera té un recorregut de 2.200 metres i es presenta com una cursa molt oberta.
Al llarg de la reunió els menadors amateurs duran a terme un intercanvi amb homòlegs italians. Seran a la tercera i la setena carrera. A la primera prova de l’intercanvi els cinc italians s’enfrontaran a deu menadors de les Illes a les regnes de cavalls nacionals sobre 2.150 metres. A la segona ho hauran de fer menant productes internacionals sobre 2.600 metres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com